ŠOK IZDANJE Pojavile se fotografije iz prošlosti Nataše Aksentijević, ovako je poznata voditeljka nekada izgledala!
Printscreen

Nataša Aksentijević osvojila je široki auditorijum u emisiji "DNK", gde je zasmejavala sve specifičnim humoromo i načinom komunikacije.Nataša je neko ko nema dlake na jeziku, a zbogsvoje kilaće često je bila na meti kritika. Zbog viša kilograma trpela je turturu jer radi na televiziji, te je nedavno uspela da skine 20 kilograma.

Ona je jednom prilikom šokirala sve kada je priznala da je u mladosti bila ljubavnica.

- Bila sam ljubavnica, neću reći ko je. Čovek je imao ženu i decu. Ja sam tad bila mlada i zgodna i voleli su svi da im budem ljubavnica - rekla je Nataša DNK jednom prilikom.

- Ja ne volim starije muškarce, uvek su me zanimali moji vršnjaci i mlađi muškarci. Ja kad kažem stariji mislim na odnos deda i devojka. Bio je jedan deka producent koji mi je rekao "Mogli smo da odemo na večeru", ja sam mu rekla da ne večeravam. Posle mene su dolazile devojke koje su dobijale uloge, shvatila sam da su one "večeravale" - ispričala je Nataša DNK na "HYPE TV".

Inače, Nataša u mladosti nije izgledala mnogo drugačije, ali je imala manje kilograma i drugačiju frizuru.

Iako je godinama verna plavoj boji kose, na njenom Fejsbuku osvanula je i fotografija od pre 14 godina, na kojoj je crnka.

OVE DVE PEVAČICE POSTAJU VODITELJKE VREMENSKE PROGNOZE Do nedavno je samo pevanje bilo njihovo zanimanje, a sada su odlučile da se oprobaju i u ovom poslu

 

Komentari (0)

Loading