"UPROPASTILA SAM LICE" Mina Vrbaški se oglasila na društvenim mrežama, pa šokirala svoje pratioce izgledom, svi se pitaju šta joj se desilo (VIDEO)
Foto: Printscreen Pink TV

Mina Vrbaški pala je u zaborav od završetka rijalitija, ali se neretko oglašava na svom Instagramu.Sada je privukla pažnju kada je odgovorila na priče da je promenila lični opis.

Naime, Mina je rešila da stavi tačku na glasine da se transformisala, pa je pokazala fotorafije od pre nekoliko godina.

-Priča se da sam izvršila totalnu transformaciju i svog tela i svog lika. Bila sam na dosta nekih korekcija, kao i svaka osoba koja je nezadovoljna nekim stvarima, ali sam shvatila da sam svime time upropastila lice i posle nekog vremena sam odlučila da sve to istopim- priznala je Mina u snimku koji je objavila na TikToku.

-Nemam jagodice,nemam botoks, nemam bradu... Ne idem na neke tretmane lica, nisam operisala ni nos ni kapke, kao što možete da vidite - nemam ožiljak. Jedino što mi je ostalo od svega toga su usne, ali i to planiram da topim- poručila je i pokazala na snimku neke fotografije z 2015. i 2016. godine.

OGLASILA SE TEA TAIROVIĆ Nakon vesti da joj je bivši uhapšen zbog jezivih pretnji koje joj je upućivao, pevačica poručila samo jedno!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading