SRPSKA VODITELJKA OBJAVILA OPERACIJU TUMORA DOJKE Suočila se sa ozbiljnom bolešću, pa odlučila da sa svima nesebično podeli ovaj zdravstveni problem
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Doktorka Katarina Bajec i autorka emisije "Zdravo misli", operisana je zbog tumora dojke, a ceo proces hiruškog zahvata snimila je i delove objavila.

Katarina, koja poslednjih godina vodi emisiju o zdravlju, sada je odlučila da bude primer i da objavi snimak svoje operacije dojke.

Ona neretko poziva u goste poznate ličnosti, deli veoma praktične i zlata vredne savete, a ovog puta iznenadila je mnoge i odvažila se na korak da kamerama bude zabeležena i javno prikazana operacija Katarine Bajec, piše Story.

Kao jedno od omiljenih lica iz sveta medicine i žena koja je velikim delom zaslužna za popularizaciju iste u Srbiji, doktorka je svoju publiku odvela u jednu novu avanturu gde je kao lekar, ona sama postala pacijent i sa svima nesebično podelila svoj zdravstveni problem.

Naime, reč je o fibroadenomu, benignom tumoru dojke koji se najčešće javlja kod žena od 30. do 40. godine, a kako se i sama doktorka susrela sa ovim problemom, ona je o tome rešila javno da progovori i otkrije kako je nakon više od 20 godina isti uspela da reši.

"NUDILI SU MI 100.000 EVRA DA UĐEM U RIJALITI" Ljubi Stankoviću otac nije dao da gleda tuče, a evo zašto je nestao sa scene i kako se nosi sa negativnim komentarima

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading