OTVARAN MI JE GRUDNI KOŠ Peja nakon operacije drastično smršao, a sada je  otkrio detalje zdravstvarnog stanja i priznao da jednu stvar i dalje mora da nosi
Foto: Printscreen

Voditelj Zoran Pejić Peja vratio se nakon operacija na male ekrane, a sada je otkrio kako se oseća nakon bolničkih dana.

-Posle pa skoro mesec i po dana pauze nastavljamo. Dobro sam zdrav, prav, raspoložen, nasmejan. Ono što je najbitnije ne pijem više lekove – kaze Peja kroz smeh.

-Mogo mi je drago i moram da priznam da sam jako srećan što imam mnogo mojih kolega koji su me sačekali i večeras. Od Nataše koja je ovde higijeničarka, koja me puno voli i koja mi je slala poruke do prijatelja, drugara i estrade cele. Neverovatno koliko su se svi zabrinuli, ali možda je ovaj moj primer dobar za druge da se svi onako malo zapitaju moji drugari i kolege da bi možda trebali da obave neku kontrolu. Ja sam sasvim slučajno saznao da su mi krvni sudovi zapušeni, ali hvala Bogu nadam se 98, 97 godina neću manje – dodaje on.

Peja je prilično smršao, a sada je otkrio i da i dalje nosi steznik na grudima nakon operacije srca.

-Malo više sam smršao baš zbog operacije, sama operacija je to učinila. Ja sam manje jeo, jer ne možeš ni da jedeš kada imaš zdravstvenih problema. I dok sam bio u bolnici, bolnička hrana je jako zdrava, ali neukusna, onda sam jeo malo po malo- kaže on i dodaje:

-Ja evo i danas nosim jedan steznik koji moram da nosim još neko vreme. Otvaran mi je grudni koš, pa to nosim dok se sve ne vrati na svoje mesto. Zbog toga izgledam malo mršavije, ali kada skinem to vraćam se, ovako me pola nema.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading