OTKRIVENO SVE Snimak Dare Bubamare napravio pometnju na društvenim mrežama, a svi komentarišu jednu stvar!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Dara Bubamara unastupala je pre nekoliko dana u jednom noćnom klubu u neobičnom autfitu koji je izazvao mnogo pažnje.

Ona je uslikana u providnom bodiju, koji je istakao njene silikonske grudi, i crvenim, lakovanim pantalonama koje su bile navučene do kuka.

Poslednjih godina Dara se često nalazi u domaćim medijima zbog fotošopiranja slika, a mnogi tvrde da pevačica preteruje i da tako ne izgleda uživo, te je često meta sprdnje na društvenim mrežama.

Brojni pratioci su gledali „kako Dara izgleda bez filtera“, te su obratili posebnu pažnju na njeno lice ali i zadnjicu sa kojom se pevačica često hvali.

Na snimku, Dara se približava kameri, a u jednom trenutku deluje i kao da ljubi mikrofon dok peva, a to je takošđe izazvalo lavine reakcija publike.

Podsetimo, ona se nedavno našla u centru medijskih natpisa kada su pojedini potrali pisali da je uhvaćena u ludoj vožnji i da je imala problema sa policijo. Pevačica je tada oštro demantovala ove navode.

– Muka mi je više od lažnih, nameštenih i izmišljenih tekstova protiv mene! Sporni automobil (koji je bio podignut) je džip Mercedes GLE, a moj auto je AMG GTS! To što je beo i sa DON tablicama, ne znači da sam ja. Ne pokušavajte više da od mene napravite drsku i bezobraznu osobu, kad svi znaju, a pogotovo moji Novosađani kakav sam čovek ja, kao i po čemu cenim sve ljude. Mene pauk i ne diže, ljudi me vole, a čak i da dobijem kaznu, ja svoje kazne uredno plaćam– istakla je Dara.

OVO SE UČI U OSNOVNOJ ŠKOLI Nakon što je optužila koleginicu za krađu pesme, Elena Kitić je zbog ovoga postala predmet ismejavanja na društvenim mrežama

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading