KO JE PEVAČ KOJI JE PRETUČEN ISPRED KLUBA Gruja se takmičio u "Zvezdama Granda", a u rijalitiju je suprugu sramno varao pred milionima
Foto: Massnori Josida

Nikola Grujić pretučen je sinoć ispred jednog beogradskog lokala, jer je, kako prenose mediji, odbio da nastavi sa pevanjem.U tuči koja se sinoć dogodila učestvovalo je više lica, a pevač i bivši učesnik "Zadruge" je tom prilikom zadobio povredu glave zadobio.

- Nisam pretučen, nego tuča ko tuča, svaka druga, ne dam na sebe, pre ću da se potučem sa svakim, nego da dopustim da me neko primorava na nešto, neću da iznosim nikakve informacije zbog daljeg toka, nadam se da razumete. Ni prva ni poslednja tuča u životu, ne može niko da me zadržava van mog radnog vremena, niti da me primorava na nešto, nikad neću dati na sebe - izjavio je Nikola Grujić za Republiku.

Grujića inače mnogi pamte kao učesnika popularnog takmičenja "Zvezde Granda". On je u "Zadruzi" prevario suprugu i upustio se u vezu sa Milanom Mimom Šarac sa kojom je imao intimne odnose pred kamerama, ali porodica nije prihvatala novu snajku.

Mnogi se sećaju i izjave pevača kada je nakon što je osvojio 15. mesto istakao da su zakazali glasovi od strane preljubnika, te da je zato nezadovoljan plasmanom.

VADILI SU MI HRSKAVICU IZ UHA Dragana Mitar osmi put operisala nos, pa otkrila kako je prošla kroz pakao zbog ovoga

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading