"KO ĆE SUTRA SA TOBOM DA SARAĐUJE?" Ceca Ražnatović progovorila o Snežani Đurišić, jedna stvar ju je posebno iznervirala!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Ceca Ražnatović je, baš kao i ostali članovi žirija „Zvezda Granda", maksimalno posvećena svojim kandidatima, a to je i pokazala u okviru „Ceca show-a" koji se prikazuje na televiziji „Blic". Ona je pustila kamere na jednu njihovu probu, gde su se takmičari zajedno s mentorkom doslovno o svemu dogovarali, a tokom koje se Ceca ponovo dotakla afere „mito" i priznala da ju je čitava priča mnogo potresla. 

- Jeste videli skandal... Ja sam se baš potresla, to je toliko ružno i jadno. Klevetom se ništa ne dobija, to je toliki greh i tako neljudski. Ko će sutradan sa tobom sarađivati onda... - kazala je Ceca, a onda dodala:

- Ovo je naša dobra volja, niti mi moramo da budemo mentori, to je apsolutno samo dobra ljudska volja i onda da te neko okleveta... To je ozbiljan greh - istakla je, ne skrivajući koliko je razočarana. 

Pevačicini saradnici i kandidati gotovo da su se uglas sa njom složili. 

- Ovaj šou ne bi postojao toliko dugo da postoje takvi skandali - rekao je jedan od kolega, nakon čega se Ceca bila složila, pa dodala da su „Zvezde Granda" ozbiljan projekat u kom se takve stvari nikako ne dešavaju. 

OVO JOJ JE PRAVO IME Odrasla je na Kosovu, svi je znamo kao Janu Todorović, a evo kako se pevačica zapravo zove!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading