"PRAVIŠ ŽRTVU OD SEBE ZBOG NEČIJE SMRTI!" Elena Kitić brutalno urnisala Mahrinu, brutalan rat se nastavlja, pljušte šok prozivke i optužbe!
Foto: Alo/Printscreen

Nakon što je Elena Kitić optužila koleginicu Mahrinu da joj je ukrala pesmu i spot, oglasila se i ona, a prepiska se nastavila javno na Instagramu. Elena tvrdi da je Mahrina iskopirala njenu pesmu "Fobije", koju je objavila pre dve godine, a pesma "Tu si zauvek" objavljena je danas. 

"Ja sam prva pevala "Fobije" u takmičenju i lično je obožavam. Ali pesma koja je danas izašla - to je moje. Moj način da se nosim sa gubitkom najvoljenije osobe. I zamolila bih sve da me u to ne diraju. Hvala", napisala je Mahrina nakon Eleninih optužbi, pa je usledio Elenin odgovor.

Printscreen

 

"Prvo, nisam znala da je pesma posvećena tvojoj bliskoj osobi i jako mi je žao što si doživela taj gubitak. Što se pesme tiče, sve što sam mogla da čujem je da me pesma jako podseća na moju, da je u istom bpm-u i da ima identičnu gadaciju", poručila joj je Elena navodeći da su ona i njeni saradnici tri meseca radili na pesmi. 

"Za takvu pesmu je potrebno vreme i puno rada. To bi trebalo i sama da znaš s obzirom da pišeš svoje pesme, koliko sam razumela. Spot smo takođe snimali moji prijatelji i ja, i sve naše idejice spakovali i snimili kako smo mogli. Trebalo bi takođe da znaš koliko je tu truda i novca potrebno, radimo isti posao i lepo je inspirisati se drugim ljudima, kao što svi mi to radimo, ali ovo je isti spot, samo drugi karakter. Ljuti me što se braniš na način na koji se braniš i praviš žrtvu od sebe. Akcenat ne treba da ti bude nečija smrt i opravdanje zašto si nekog maksimalno iskopirala i da nam bude glupo da kažemo bilo šta nakon toga, ali pošto pričaš o tome na TikToku i skupljaš simaptija, moram i ja da ti odgovorim. Toliko o tome, stavljam tačku na ovu temu, jer mi je ovo sve previše. Ko me razume, razumeće", dodala je Elena, a Mahrina je zatim objavila i svoj odgovor.

Printscreen

 

"Mene ljuti što i sada kada znaš kako je nastala pesma, nastavljaš da me nazivaš žrtvom, ne uzimajući u obzir to da sam tako reagovala jer je na ovaj način udareno na ono što je meni sveto. Želim ti sve najbolje i nastaviću da slušam tvoje pesme", poručila je Mahrina Eleni.

POTRES U PORODICI ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Neočekivan susret pevačicine majke i maćehe, incident se dogodio i izazvao skandal!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading