OLGA ODANOVIĆ PRELOMILA I REŠILA DA PRIZNA ŠOK ISTINU Detalji koji će javnost ostaviti bez teksta, kraj je sa glumačkom karijerom?!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Put do uspeha često nije lak i takav je slučaj bio i sa Olgom Odanović, koja danas važi za jednu od najboljih glumica. Koliko je žrtve bilo potrebno da bi se stiglo do ovog statusa, Olga je otkrila da je više puta bila na ivici strpljenja kada je njena profesija u pitanju.

- Kako da ne, ja sam pet puta rekla da ću da napustim glumu. To dovoljno govori. Kada želite ovim poslom da se bavite na jedan ozbiljan način, gluma izuskuje mnogo strpljenja i mnogo odricanja, neprospavanih noći. Meni kada dođe neki zadatak, noćima ne mogu da zaspim, vrte mi se rečenice po glavi, pa da li ću ovako ili ne. Specifičan je to posao, ali je velika privilegija biti glumac – objasnila je Olga, koja u takvim situacijama voli da se posavetuje sa suprugom.

OLGA ODANOVIĆ PRELOMILA I REŠILA DA PRIZNA ŠOK ISTINU Detalji koji će javnost ostaviti bez teksta, kraj je sa glumačkom karijerom?!

Foto: ATA Images

 

- Strašno cenim mišljenje mog supruga jer je on zaista iskren. Jako je direktan i da vam konkretan predlog kako to da bude bolje. Vi nemate vajde ako vas neko stalno hvali i priča kako ste bili fantastični. Uvek to treće oko je važno da vam kaže iskreno. Zaista poštujem mišljenja mojih kolega kada dođu i kažu: “E ipak nemoj ovako, pazi”. To je zaista važno – istakla je Olga, koja dodaje da ne razmišlja o penziji:

- Nema penzije, ja samo govorim: “Dokle god budem imala radosti da dođem i dokle god je u meni radost igre i ta vrstu motivacije da se radujem svom poslu, neću prestati.

OLGA ODANOVIĆ PRELOMILA I REŠILA DA PRIZNA ŠOK ISTINU Detalji koji će javnost ostaviti bez teksta, kraj je sa glumačkom karijerom?!

E-stock

 

Kolege je obožavaju, sa njom je uvek smeh, naročito na setu “Radio Mileve”.

- Nije na svakom setu isto. Na “Radio Milevi” je zaista posebna atmosfera i neka radost koja vlada i kada vam je teško i kada ste po ceo dan, dođe neko od kolega, Nikola, Anđelka, Cvele i sve zaboravite. Nije glumcima uvek bajno i sjajno. Ova serija jeste jedan od projekata koji su retki. Takvu atmosferu sam imala jedino na snimanju serije “Selo gori, a baba se češlja”. Cela ekipa, apsolutno svi iz “Radio Mileve” imaju neverovatnu energiju. Meni je ovaj projekat vratio veru i u posao – rekla je Olga, koja ističe da je strpljenje tajna trajanja.

- Uglavnom su mene reditelji birali za uloge, nikada nisam imala neke specijalne želje. Igrala sam mnogo toga i zahvalna sam na tome. Imala sam sreću. Tajna je da u ovom poslu morate da budete strpljivi. Dvadeset godina sam igrala u pozorištu, malo sam snimala. Bila sam zadovoljna. Danas vidim, iako obožavam mlade ljude, mislim da su jako pametni i da iz drugih uglova gledaju stvari oko nas, uvek sam na strani mladosti, samo moraju da budu strpljivi. Morate biti strpljivi da biste kontinuirano trajali. U suprotnom, desi se neki bljesak i nema vas. To je za glumca najveća kazna, da sad imate posla, pa pet godina ništa ne radite – jasna je glumica, koja se slaže sa kolegama da je komedija najteži žanr.

OLGA ODANOVIĆ PRELOMILA I REŠILA DA PRIZNA ŠOK ISTINU Detalji koji će javnost ostaviti bez teksta, kraj je sa glumačkom karijerom?!

Foto: Printscreen/RTS

 

- Jeste, komedija je predvodnik u težini, mnogo težak žanr. Prvo komedija je jako ozbiljna do kraja jer tačno se oseti to kada imate neku dilemicu i ne budete do kraja u tome. U komediji mora vera do kraja, vera je na prvom mestu. Na kraju krajeva, to je i osnov glume – rekla je Olga, i dodaje da ima strpljenja sa ljudima.

- Ako me neko zaustavi da me pita nešto, uvek imam vremena. U ovom ludom i brzom vremenu, ljude kad pitate kako su, ne stignete ni da kažete jednu reč, oni su već otišli. Imam strpljenja u tom smislu. Zamori to kada pitaju za fotografiju, ne mogu da kažem, ali ne pamtim da sam bilo koga odbila. Znate kad vam neko lepo priđe i kaže: “Poštovanje” ili “Hvala Vam što ste nam vratili osmeh”, meni je tad puno srce. To je moja publika i bez te publike ja ne postojim. Ako vam neko priđe, morate da imate vremena bar jednu rečenicu da kažete.

ĆERKA ANE ĆURČIČ U SUZAMA, VAN SEBE Za sve je kriv ovaj fudbaler, evo šta joj je uradio, sve objavila javno! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading