VENČALI SE BEZ POLJUPCA, SPAVALI U ODVOJENIM SOBAMA, A BRAK IM TRAJAO MESEC DANA Ova voditeljka je bila u braku sa bratom naše poznate pevačice, evo zbog čega su završili na sudu!
Foto: Printscreen/Printscreen

Svesna da je oboma "vreme", pevačici je napamet pala ideja da njen rođeni brat Boža i voditeljka Aneta Farago stanu na "ludi kamen" i pokušaju život udvoje.

- Sami ste, a opasno vam se upalilo crveno svetlo na semaforu. Uzmite se, probajte, pa ako ne valja, razvedite se. Ljubav? Kakva ljubav? Pa i mi smo se tek kasnije zavoleli. Je l' tako, Miroljube? - rekla im je tada pevačica iako se njih dvoje nikada nisu ni zabavljali, prenosi "Hello".

Boža i Aneta poznavali su se preko pevačice. Ponekad bi zajedno prošetali Zoričinu i Kemišovu ćerku Zlatu i svratili negde na piće, ali veza nije prerasla u pravi muško-ženski odnos, već je sve ostalo na prijateljskom odnosu, barem do tada.

Priča je dobila novi zaplet kada je Aneta načula da je jedna njena lepa koleginica bacila oko na Bažu i tada je pomislila: „Ako je njoj dobar, što ne bi i meni.”, tvrde pomenuti mediji.

Brak je sklopljen i overen bez poljupca. Mladenci su jedno drugom čestitali "bacanjem koske". Na medeni mesec nisu otišli, a Aneta je o svom bračnom životu jednom prilikom i javno govorila:

Mnogo mi je bio fin muž. Veoma pažljiv. Uopšte me nije uznemiravao. Uveče bi kleknuo pored kreveta, poljubio mi ruku i otišao u drugu sobu da spava.

Mesec dana kasnije su se razveli, a voditeljka je završila na sudu jer ju je porodica bivšeg supruga tužila zbog kleveta na njegov račun.

IZAŠLA NA BINU SKROZ GOLA Sandra Afrika frapirala javnost, svi u šoku: Kao striptizeta si!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading