ZORICA BRUNCLIK NA NOGAMA Pevačica ne može da veruje šta se upravo dešava, za sve je kriva njena ćerke, hitno se oglasila!
Promo

Pevačica Zorica Brunclik objavila je danas na svom profilu na Instagramu predivne vesti.

Naime, njena ćerka Milljana Đolović nalazi se u blagoslovenom stanju, a snimak otkrivanja pola bebe izazvao je oduševljenje mnogih, te čestitke ne prestaju da pristižu sa svih strana.

ZORICA BRUNCLIK NA NOGAMA Pevačica ne može da veruje šta se upravo dešava, za sve je kriva njena ćerke, hitno se oglasila!

Printscreen

 

- U ičekivanju sedmog unučeta, stiže nam princeza - napisala je Zorica  uz snimak, na kojem su roze baloni izleteli iz kutije i otkrili da stiže devojčica, dok se u pozadini mogao čuti gromoglasan vrisak.

Miljani će ovo biti drugo dete, obzirom da već ima ćerku Saru, koju obožava.

Podsetimo, poznata pevačica majka je četvoro dece, a svako od njih dobila je sa različitim muškarcem.

Zorica je već sa 18 godina rodila prvu ćerku Mariju i to u vanbračnoj zajednici sa javnosti nepoznatim muškarcem. Nakon toga udala se za harmonikaša Zorana Tutića i sa njim dobila sina Đorđa Tutića. Brunclikova je zatim nakon sina dobila još jednu ćerku Miljanu u braku sa harmonikašem Ljubom Kešeljom.

I još jednu ćerku Zorica je dobila u braku sa aktuelnim mužem, harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom. Reč je o poznatoj estradnoj šminkerki Zlati Aranđelović, supruzi pevača Miloša Vujanovića.

BOKI 13 HITNO HOSPITALIZOVAN Nalazi se u lošem stanju, mora da ide na rizičnu operaciju, epilog nepredvidiv i neizvestan!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading