PROGOVORIO O MOMAČKOM ŽIVOTU PA SE DOTAKAO SUPRUGE Ćira otkriva kako je upoznao sadašnju ženu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dejan Ćirković domaćoj javnosti poznatiji pod umetničkim imenom Ćira uživa u skladnom braku sa suprugom Ljiljanom skoro tri decenije. Kako kaže, zbog prirode posla, sretao je mnoge lepe dame, ali je od prvog trenutka znao da je Ljiljana ona prava.  ali Ljiljana godinama je prepoznatljiv po duhovitosti i sjajnoj atmosferi koju pravi na svojim nastupima.

PROGOVORIO O MOMAČKOM ŽIVOTU PA SE DOTAKAO SUPRUGE Ćira otkriva kako je upoznao sadašnju ženu

Foto: Printscreen/instagram

 

Za suprugu kaže da je veoma tolerantna i širokih shvatanja, a upoznali su se u kafani. 

- Suprugu sam upoznao u jednoj kafani u Nemačkoj u kojoj sam svirao sa Žikom Jakšićem. Nisam mogao da je nađem u biblioteci kada tamo nikada ne ide, mogao sam samo u kafani da je upoznam - našalio se Ćira i ispričao kako su počeli da se zabavljaju.

- Žika i ja smo u Nemačkoj svirali svaki dan. U tom periodu Žika se već oženio, a ja nisam. Moja buduća supruga je došla samo dva puta, bila je jako lepa. Poznavao sam njenu drugaricu, pa sam odmah od nje tražio broj telefona. Na početku nije htela da mi ga da. Rekla mi je da ima strogog oca. Znate kako kažu, ne uhvati ženu lep već uporan, tako je bilo i u mom slučaju. Bilo mi je teško da joj priđem jer je bila veoma lepa, plašio sam se da će me odbiti. To je generalno problem lepih žena, muškarci se plaše da im priđu, znam to iz ličnog iskustva.

PROGOVORIO O MOMAČKOM ŽIVOTU PA SE DOTAKAO SUPRUGE Ćira otkriva kako je upoznao sadašnju ženu

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako je objasnio, sve devojke sa kojima je bio pre Ljiljane su bile ljubomorne, što ga je odmah pravilo jaz među njima.

- U braku smo već dvadeset devet godina. Ona ima potpuno drugačija shvatanja u odnosu na žene sa Balkana jer je odrasla, da tako kažem, u drugom svetu. Veoma je tolerantna. Sve moje devojke pre braka bile su veoma ljubomorne. Jedva sam smeo da se fotografišem sa nekim, odmah bi me pitale koja ti je ta! Moja žena je pre svega divan čovek, da sam se ovde oženio do sada ne bih imao ni uvo, ni nos, odsekle bi mi ga - kazao je Ćira, pa dodao: 

- Žene u inostranstvu imaju drugačiji pogled na svet. Mnoge kolege su mi se žalile da im žene čim dođu sa svirke prvo preturaju po stvarima kako bi pronašle neke tragove, a to kod nas nije slučaj - ispričao je Ćira u emisiji „Grand magazin“.

ŠOKANTAN SNIMAK TEODORE DŽEHVEROVIĆ Pevačica se na nastupu dodirivala po intimnim delovima tela (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading