ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Unuka Ane Bekute objavila urnebesan snimak, odgovorila na jedno važno pitanje (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

Unuka Ane Bekute, Sonja Polić ne razlikuje se mnogo od ostalih vršnjaka. Ona je svojoj baki zajedno sa bratom Brankom najveća podrška od kako je preminuo pevačicin partner Milutin Mrkonjić, a Bekuta uvek voli da se pohvali uspesima lepe naslednice.

Dvadesettrogodišnja Sonja, članica je Aninog tima za pripremu kandidata u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a vrlo je aktivna i na društvenim mrežama.

@sonjapolic

Kako se završi svako učenje: ♬ WHY YALL GATS TO LIEEE - Ari.edditss

Između ostalog ona ima nalog i na popularnom TikToku, gde kači zanimljive snimke sa izvesnim dečkom, ali i momente gde se vidi kako uči za fakultet koji je upisala, kao i putovanja na kojima je bila.

Ipak, jedan video je naročito skrenuo pažnju ljudi. Radi se u videu u kom je Sonja izdvojila jedan od komentara na mrežama.

- Je li to unuka od Ane Bekuta ili sam ja ćorava - glasio je komentar, na šta je Sonja odgovorila simpatičnim videom u kojem pokazuje fotografiju sa bakom, kao dokaz da je ljudi prepoznaju zbog svoje slavne babe i da na to ne može da utiče.

"KO ĆE SUTRA SA TOBOM DA SARAĐUJE?" Ceca Ražnatović progovorila o Snežani Đurišić, jedna stvar ju je posebno iznervirala!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Irfan

26.03.2023 00:43

Zašto nosi prezime od pradede, a ne od dede? Ko je njoj deda???????