Milan Stanković
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Pevač Milan Stanković duže vreme izbegava medije i javno pojavljivanje. Mir je našao u hrišćanstvu, te je viđen i na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju, gde je boravio sa monasima, među kojima je bio i njegov brat od tetke.

Priče da se posvetio Bogu i liturgijama ponovo su ga dovele u žižu javnosti, a on se povodom svega ne oglašava. Da dosta vremena provodi po manastirima potvrdile su nam i njegove komšije na Dedinju, gde sve ređe boravi.

- Nisam ga video minimum dva meseca. Kažu da je pomagao monasima u raznim pripremama zemlje za prolećnu setvu. Ne živim ovde ali radim u blizini, pa sam ga pre redovno viđao, svakog dana. Pomislio sam i da se možda preselio, ali kažu da nije nego da odlazi u ispomoć monasima kada god je potrebno. Lepo je to od njega - otkrio je radnik obližnjeg lokala, dok je Stankovićeva komšinica otkrila da je Milan nikada nije bio blizak sa susedima, čak ni najbližim:

- Kao što vidite, ni njegov automobil nije ovde, a nisam ga ni videla nedeljama. Mada je on oduvek živeo povučenijim životom. Nije pravio žurke, nije bio glasan, komšijama se ni ne javlja na ulici. Takav je otkad sam se ja doselila, nije on takav postao. Prvo je bio umišljen, a sada više mi se čini da je povučen i kao da želi da bude neprimetan.

Komšija iz zgrade kaže da susedi pričaju da se okrenuo životu vernika.

- Ne javlja se on nama, niti pozdravlja niti otpozdravlja. Ja sam ga pre viđao da ide negde u cik zore, oko 5 ujutru, kada ja krećem na posao, pošto radim u pekari. Kasnije mi je bilo jasno da ide na jutarnje molitve u crkvu, barem sam tako čuo. - kaže ovaj stariji gospodin.

Često je u Crnoj Gori

Starija gospođa koja je jedna od retkih koja je razmenila sa Milanom nekoliko rečenica kaže da je pristojan.

- Dolazi mu majka tu često, prvo sam nju upoznala a onda sam ih jednom srela zajedno. Rekla sam mu tada: dete, mani se svađe oko korone. Tada je svašta nešto pisao o tome, a ja sam to čitala po novinama i čula da ga zbog toga svi kude. Bio je fin prema meni, ima mio osmeh. Drago mi je ako se okrenuo veri, velike nepravde je trpeo zbog karijere, a mogao je biti velika zvezda- kaže ova gospođa i dodaje:

- Priča mi ćerka da je često u Crnoj Gori, da tamo ide u manastir gde mu brat služi službu. Hvale ga da im dosta pomaže, pa i ovde gde god je potrebno ako ima vremena jer vodi i sopstveni biznis.

SKANDAL Nakon što je Milan Miloševi optužio Acu Lukasa da mu je pretio, oglasio se pevač i sve otkrio!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading