PREPOLOVILA SE Tanja Savić otkrila uz pomoć čega je smršala, jednu namirnicu je skroz izbacila iz jelovnika!
Foto: Alo/Alo

Tanja Savić otkrila je da je najpre pokušala da konzumira samo sokove od voća i povrća, ali kako u tome nije istrajala, rešila je da unosi hranu, ali da prepolovi porcije.

- Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim, a da ne stavim ništa od hrane u usta. Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu... Naravno, sve to bez hleba. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate - ispričala je Tanja Savić nedavno.

Podsetimo, kao bomba odjeknula je vest da je pevačica Tanja Savić navodno ponovo zaljubljena i ima dečka koji je 11 godina mlađi od nje.

Kako mediji prenose, u pitanju je izvesni Muhamed (27) pored koga je pevačica navodno zaboravila na bivšeg muža Dušana Jovančevića, koji živi i radi u Australiji. Muhamed se navodno zbog nje iz Amerike preselio u Beograd, a njeni roditelji su izrazito protiv ove veze, te Savićkina majka Živana ne priča sa ćerkom zbog njenog izabranika.

ROBIJAO ZBOG DROGE Evo ko je bivši dečko Slađe Delibašić, bili su deset godina zajedno, a onda je potegao pištolj na nju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading