ROBIJAO ZBOG DROGE Evo ko je bivši dečko Slađe Delibašić, bili su deset godina zajedno, a onda je potegao pištolj na nju!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Igor Matić, s kojim je Slađa Delibašić godinama živela u vanbračnoj zajednici i učestvovala u rijalitiju "Parovi" 2011, bio je tri godine u zatvoru zbog proizvodnje droge, saznaje Kurir.

Ovaj nekadašnji par svojevremeno je redovno punio novinske stupce, posebno dok su oboje bili 24 sata pred kamerama u rijaliti-šouu puna tri meseca. Denserka je čitavu deceniju provela u vezi s Matićem, živeli su u njenoj kući i čak je planirala da mu rodi dete.

Poslednja vest o Igoru objavljena je u martu 2013, kad je na stranama crne hronike pisalo da je policija u mestima Babe i Ralja kod Sopota otkrila dve laboratorije za proizvodnju marihuane koje pripadaju upravo njemu.

Pronađeni su ukupno 1.436 sadnica, tri pištolja i municija. Vrednost droge i opreme bila je preko 12 miliona dinara. Tada je uhapšen Željko L., koji je za novčanu nadoknadu uzgajao marihuanu za Matića, organizatora posla. Igor je tada bio u bekstvu i i posle toga o njemu više nije bilo vesti. 

- Pravosnažnom presudom 26. 12. 2018. okrivljeni Igor Matić osuđen je na tri godine zatvora - rekao je izvor za pomenuti list.

Od ljudi koji poznaju Igora saznali smo da je zatvorsku kaznu odležao, ali da više neće da se javno eksponira. Ni Slađa neće o njemu da priča i to je više puta rekla. Njen stav nas ne iznenađuje s obzirom na to da ju je raskid s Matićem umalo koštao glave.

Kako je ispričala pre 11 godina, Igor je upao u restoran gde su bili ona, njena ćerka Silvija i Delibašićkin tadašnji dečko Vanja Ćorić i potegao pištolj na njih, ljut zbog toga što je Slađa ostavila njega i otpočela romansu s drugim muškarcem. Mogući zločin je sprečen zahvaljujući reakciji konobara i Slađine ćerke Silvije, koji su uspeli da smire razularenog Matića.

SRPSKI PREDSTAVNIK SE ODLIČNO KOTIRA Luk Blek treći na Evroviziji

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading