KONAČNO PRIZNALA Nakon zlostavljanja koje je pretrpela od bivšeg dečka, pevačica sada otkrila da je on zaslužan za njen osmeh
Printscreen/EON

Tijana Milentijević ne prestaje da niže uspehe na poslovnom planu.

Osim posla, njenu publiku najviše zanima šta se to novo dešava na privatnom planu. Tijana je sada priznala da se konačno zaljubila.

Iako je sa pesmom „Žena od sultana“ doživela veliki uspeh i vinula se u sam vrh estrade, ostala je skromna kao na početku karijere. Tijana ističe da je to samo zbog vaspitanja koje je ponela iz roditeljske kuće.

-Prosto ja sam tako vaspitana i uvek ću biti takva nevezano koliki uspeh ću postići u životu. Uvek ću se družiti sa ljudima sa kojima sam se i ranije družila. Ljudi koji su meni bili prijatelji i pre nego što sam postala zvezda su još uvek tu, a ko me jednom izdao za mene je zauvek precrtan, ja sam ostala ista kao pre – rekla je ona.

Mlada pevačica drži privatan život daleko od očiju javnosti. Mediji ulažu sve napore da saznaju ko je njen novi momak, ali im to ne polazi za rukom. Ipak je Tijanu odao osmeh, pa je priznala da je konačno srećna i u ljubavi.

-Ja sam zaista sada srećna i ispunjena već duže vreme ne govorim o tome javno. Svaki put kada sam o tome govorila nije ispalo dobro tako da ću za sada sve to držati za sebe. Kada se to bude nešto ozbiljno, podeliću to sa svima, jedva čekam- zaključila je Tijana za "Grand". 

NA STUBU SRAMA Supruga Saše Popovića priznala da je zbog jedne stvari naišla na osudu, a evo ko joj je najveća podrška


Komentari (0)

Loading