SKANDALOZNO Milica Dabović otkrila koji je njen porok, ima veze sa Darkom Lazićem, javnost šokirana!
Foto: Alo/Printscreen

Milica Dabović kaže da ima ćerku podržala bi je da otvori profil na onli fansu.

Bivša košarkašica je progovorila o ljubavi, pa je otkrila i kako bi vaspitala ćerku i šta joj nikako ne bi dozvolila.

- Ćerku bih podržala da otvori profil na only fansu, ne bih volela da pije i da se drogira i da ide po kafanama. Može da se zaradi od only fansa. Ne mogu da osuđujem druge ljude, ali ja smatram sebe za primer, tetoviram se, i to mi je jedini porok - kaže Milica koja ističe da je zaljubljena i da se konačno dobro oseća sa dečkom Milanom koji je kum Darka Lazića.

- O Milanu ne želim mnogo da pričam. Nisam bila zaljubljena u Vanju, to je bilo da probamo da vidimo da li imamo neki zajednički jezik. Ali desio se Milan. Meni je najvažnije da je on moja sudbina ili moja budučnost. Rano je da pričamo... Kao da me je čekao... Čekali smo jedno na drugo i da vidimo šta nam donosi ovo malo života što imamo. Imamo zajednička interesovanja, energija. Uvek ću verovati u ljubav, ali teško je verovati muškarcima. Stefanov otac me je dokrajčio. Sa Vanjom je otišlo kao vetar, a sa Milanom sam shvatila šta je ljubav, a pre nikada nisam volela. U miru si, da te muškarac vodi kroz život... Uopšte ne razmišljam o tome... Verujem mu, dvoje ljudi se prepoznaju... Ja sam vapila za tim... Mirna sam, srećna sam... Stabilizovala sam svoj život - bila je iskrena Milica Dabović.

OVO JE PRAVA ISTINA O ŽIVOTU ANE NIKOLIĆ Komšije otkrile kakvo mišljenje imaju o njoj, ali i čime se pevačica bavila u prošlosti, šokiraćete se kad saznate detalje

 

Komentari (0)

Loading