MILICA DABOVIĆ PONOVO ZGROZILA JAVNOST Povela dete u vrtić bez brusa i golog stomaka, razapeli je na Internetu "Ovo je bruka i sramota" (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je otvorila profil na Only Fansu na kom naplaćuje intimni sadržaj.

Ona na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije u provokativnom izdanju, a sada je poslednjom objavom potpuno razbesnela korisnike društvenih mreža.

MILICA DABOVIĆ PONOVO ZGROZILA JAVNOST Povela dete u vrtić bez brusa i golog stomaka, razapeli je na Internetu

Printscreen

 

Naime, Milica objavila fotografije iz lifta, pre nego što je sina Stefana odvela u vrtić.

- Vrtić zove - napisala je Milica koja je na sebi imala plavi top, koji je uparila sa plavom trenerkom. Golog stomaka i bez brushaltera je krenula sa sinom u vrtić, a njen stajling su mnogi osudili.

"Ovo je bruka i sramota", "Užaš, ovakva vodi sina u vrtić, ovo je katastrofa", "mogla je i ovo da skine", samo su neki od komentara.

Inače, otkako je Milica Dabović otvorila profil na OnlyFansu na kom naplaćuje intimni sadržaj, o Milici Dabović se skoro svakodnevno priča a prati se i svaki njen potez. Redovno objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, a komšije joj zameraju to.

Sa druge strane ima i onih koji kažu da je divna ljubazna i uvek se javi, kao i da se vidi da joj je sin Stefan centar sveta te da mu je veoma posvećena.

- Viđam je često, umišljeno stvorenje. Ne ume ni da se javi, da kaže dobar dan, samo projuri. Umislila je da je postala zvezda jer je otvorila onu gadost. Jeste zgodna i lepa, ali to joj nije trebalo. Od ponosa Srbije srozala se na prodavanje tela. Velika sramota! - kaže jedna komšinica iz zgrade gde živi Milica.

HOSPITALIZOVANA RADA MANOJLOVIĆ Hitno se oglasila, evo u kakvom je stanju i šta se dešava, zabrinula sve! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
😖😖😖

22.03.2023 20:55

Lakše je da se skine gola nego da zasuče rukave i nešto da radi!