REŠILA MISTERIJU Svi se pitaju gde je nestala Danijela Vranić, a sada je poznata pevačica otkrila sve o nekadašnjoj kraljici splavova
Foto: Youtube/Printscreen

Marina Tadić otkriva da je u dobrim odnosima sa Danijelom Vranić koja se odavno povukla iz javnosti.

Naime, Marina ističe da je Danijela mogla da ima karijeru u rangu sa Cecom, da se nije povukla iz javnog života.

- Danijela je dosta pre mene postala poznata i bila kraljica klubova, ona je jedina žena koja je mogla da ima karijeru kao Ceca, imala je i izgled i pevanje, i sve je izgledalo kao da će biti velika zvezda. Međutim, put je odveo na potpuno drugu stranu - priča na samom početku Marina i dodaje:

- Danijela je sestra moje prijateljice iz Valjeva koja je mene dovela do Jelene Trifunović i onda se desio splet okolnosti da je Danijela u tom trenutku pevala u "Teatru" i ona je ljudima iz tog kluba rekla da sam ja njena sestra i da ću ja nju da nasledim i to je tako bilo. Ja se njoj uvek zahvaljujem i jako je volim - priseća se Tadićeva, a onda otkriva gde šta se trenutno dešava sa Danijelom Vranić.

- Žao mi je što nije nastavila sa muzikom i što nije nastavila da bude broj jedan. Nismo bile konkurencija jer smo se gledale kao sestre, ja sam od nje učila. Ona je na bini bila energična i fantastično peva, ja sam nastavila da pevam jer sam više stabilnija, kada nešto zacrtam to moram i da ispunim, a ona se povukla i vratila u Valjevo. Nismo se dugo videle, s vremena na vreme se čujemo, imam informacije da je u Valjevu i da je dobro, i znam da nije u fazonu da se vrati na estradu - zaključuje Marina Tadić za domaće medije.

GUDELJEV OTAC UPOZNAO CECU Ovo su svi detalji intimne večere, par podigao vezu na viši nivo

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading