GUDELJEV OTAC UPOZNAO CECU Ovo su svi detalji intimne večere, par podigao vezu na viši nivo
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Anastasija Ražnatović je još srećnija jer su joj u posetu došli majka Ceca Ražnatović i bratanac Željko, koje je sve njen dečko Nemanja Gudelj ugostio u svojoj vili u Sevilji.

Kako je Ceca već upoznala Anastasijinu buduću svekrvu Oliveru Gudelj, s kojom pevačica više nije u dobrim odnosima, sada je upoznala i Nemanjinog oca Nebojšu Gudelja. On tada, na Anastasijinom rođendanu u Beogradu, nije bio među gostima iz poslovnih razloga, dok su Nemanjina sestra Vanja i Olivera odsele u Cecinoj vili na Dedinju.

Međutim, fudbaler je samo jedan dan proveo s budućom taštom, a onda je morao da dođe u Srbiju zbog priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu. 

Ražnatovićeva će se sa unukom zadržati sedam dana u Španiji i već su zajedno obilazili Sevilju i uživali zajedno posle duže vremena, a Nemanja ih je sačekao na aerodromu, ispričao je izvor blizak Ceci.

U čast njihovog dolaska, Anastasijin dečko je organizovao večeru, na kojoj je upravo bio i njegov otac, takođe fudbaler. Na opuštenoj večeri punoj smeha, dodaje izvor, zadržali su se oko tri sata.

Mlada Ražnatovićka se potrudila da njena majka i bratanac uživaju, pa im je organozovala obilazak Valensije. Tu Ceca nije propustila da ide u šoping, dok je Gudelj ubrzo odleteo za Srbiju. 

- Nemanji je bilo žao što mora da ide, ali je u isto vreme bio i srećan što su se videli makar nakratko. Ujutru ga je Anastasija ispratila, a potom organizovala obilazak grada sa Cecom i Željkom. Obišli su Španski trg u Sevilji, Park Marije Luize, kraljevsku palatu Alkazar, gradsku katedralu, a potom ih je Tasa vodila u tapas bar da probaju španske specijalitete - otkrio je izvor blizak pevačicinoj porodici za Infomer. 

Kako pevačica obožava da kupuje i sebi, ali i poklone svojim ukućanima, ona je u Valensiji obavila veći šoping. Ceca je pazarila firmirane komade garderobe, ali i obuću, ali nije propustila ni mejkap i parfeme.

- Osim razgledanja znamenitosti, Ceca obožava šoping. Pošto je stiglo proleće, planira da obnovi garderobu, ali i da ukućanima kupi poklone - zaključio je izvor.

"ZBOG OVOG STANA SAM OSTALA DEKINTIRANA" Jovana Jeremić ekipi Alo! otvorila vrata novog doma (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading