Jelena
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Jelena Golubović stigla je u Palatu pravde i odmah je napravila pometnju kada se spotakla na stepenicama i pala. Na svu sreću, nije se povredila, mahnula je novinarima koji su je čekali ispred suda i poručila da je dobro.

Golubovićka se sudi sa tetkom zbog stana od pola milona.

"Potresena sam. ovo je je prvo ročište protiv mamine sestre, nije nikako prijatno. Nisam spavala celu noć. Nerviram se, ali prosto tetka nije htela lepo da se dogovorimo. Nije htela lepo da se ugovor poništi. Ja bih imala samo jedno pitanje za maminu sestru, ona navodi u žalbi mi više nismo njeni sestričina i sestričin, već Cecina deca, da li je ponosna kako je vodila računa o svojoj majci", rekla je Jelena pred suđenje, pa dodala tetka nije čak ni platila sahranu, koju je po ugovoru trebalo da plati.

"Nije je posećivala, što joj nije obezbadila najbolje lekare, negu, pažnju, ona dođe u jednom u mesec dana i kaže moram da idem da šetam kuče", rekla je da Golubovićka.

JELENA GOLUBOVIĆ PALA KAO POKOŠENA ISPRED SUDA Tuži se sa tetkom za stan od pola miliona evra, direktno joj se obratila i uputila žestoko upozorenje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading