PREPOZNAJETE LI MUŠKARCA SA FOTOGRAFIJE? Sin je našeg poznatog glumca, a njegovo ime krije se iza ovih ostvarenja
Foto: Printscreen/Facebook

Aleksandar Berček važi za srpskog glumca sa impozantnom karijerom, a malo ko zna da njegov sin Nikola Berček ide stopama svoga oca. U ostvarenjima brojnih serija i filmova nalazi se njegovo ime.

Nikola se bavi i produkcijom, te je kao producent bio član ekipe "Smrdljive bajke", "Brata Dejana", "Pada u raj", "Ivkove slave", "Buđenja iz mrtvih".

Sin popularnog glumca bio je scenograf filma "Pad u raj", asistent scenografije filma "T.T. sindrom", asistent producenta filma "Nož".

Očigledno je da zaljubljenost u film nosi u genima i poseduje zavidni talenat, a nadaren je i za muziku.

Inače, Aleksandar Berček važi za glumca koji se dobro snalazi u komediji kao i u drami, a njegovi likovi i uloge koje je odigrao ostaće zauvek upaćene.

Teško je pronaći slabo odigranu ulogu u karijeri Aleksandra, ali on će definitivno ostati upamćen po delima koja su upečatljiva.

Među njima je film "Specijalno vaspitanje" gde je odigrao ulogu traumatizovanog mladića Ljupčeta koji je bez svoje krivice u popravnom domu, a pored svih problema ne govori.

Ne manje važna uloga je u filmskom ostvarenju "Majstori, majstori" gde Berček igra Đoku Viskija, profesora koji je razočaran u život, pa se propio.

Berček je maestralno odigrao Miloša Obrenovića u filmu "Karađorđeva smrt", ali tu su i filmovi "Dečko koji obećava", "Ko to tamo peva", "Kvar", "Život je čudo", "Šešir profesora Koste Vujića", "Nacionalna klasa", "Otpisani", "Južni vetar" kao i mnogi drugi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading