RODITELJI JOJ NISU DOŠLI NA SVADBU Ćerka popularnog glumca je bila u braku sa ovim muzičarem, razveli su se u tajnosti, a evo gde je ona sada
Foto: Printscreen/Foto: Alo.rs

Ćerka proslavljenog glumca Aleksandra Berčeka, Mina Berček pre više od deceniju bila je u žiži javnosti zbog braka, koji je trajao svega nekoliko meseci, sa kontroverznim muzičarem. Njeno srce tada je osvojio Skaj Vikler.

Skaj i Mina su se tada, kako je on pisao, voleli do ludila, ali pričalo se da njen otac, Aleksandar Berček, taj brak nije podržavao, a te priče dodatno su podgrejane činjenicom da roditelji nisu bili na venčanju.

Kako je započeo brak tako je i završen - burno i bez komentara Aleksandra Berčeka koji o svom zetu baš nikada nije rekao ni reč. Mina je nastavila život - ali daleko od javnosti.

Skaj Vikler se, pak, nakon toga bacio u solo vode (Podsećamo, bio je deo grupe "Bad Copy") i posvetio se porodici.

 

Skaj Vikler je bio i u vezi sa Katarinom Ostojić Kajom, a ta veza bila je burna. Upoznali su se u "Velikom bratu", emocije su bile burne, ali ni oni nisu potrajali.

Inače, Aleksandar Berček iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu (35) i ćerku Milicu (29), a iz drugog braka sa Anom, ćerku Minu i sina Miloša.

ISPLIVALA PRAVA ISTINA O ANI NIKOLIĆ Pevačica konačno priznala sve o klinici za odvikavanje, evo šta će preduzeti u Austriji!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading