OTKRIVENA ŠOK ISTINA O SERGEJU IZ "POTERE" Deda mu je legenda narodne muzike, a tek da čujete otac i majka, bićete zaprepašćeni! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Dvadesetjednogodišnji student montaže Sergej Šepetkovski pokazao je zavidno znanje u kvizu "Potera" i sa svojim timom osvojio 1.185.000 dinara, a malo ko zna da je ovaj mladić u rodbinskim odnosima sa našim legendarnim pevačem narodne muzike.

Naime, Sergejev deda je niko drugi do pokojni pevač Predrag Cune Gojković, a sličnost, kada je izgled u pitanju, između njih dvojice je neverovatna.

Majka nadarenog mladića je takođe poznata javnosti, a u pitanju je glumica Katarina Gojković, dok je njegov otac ugledni hirurg Aleksandar Šepetkovski.

OTKRIVENA ŠOK ISTINA O SERGEJU IZ

Printscreen

 

‒ Udala sam se, pa sam se razvela. Sergej i ja smo neko vreme ostali u Americi, pa smo se vratili. Sada su stvari došle na svoje i sve funkcioniše. Ja sam svoj razvod prošla bolno i teško iako nije bilo mnogo drame. Mi smo se lepo rastali i dogovorili da nam je Sergej najvažniji u životu i taj dogovor još postoji. Danas se možemo nazvati prijateljima. Ne zovu razvod bez razloga „mala smrt“. Ali, to prođe ‒ ispričala je Katarina svojevremeno.

IRINA ARSENIJEVIĆ U ULOZI DIZNIJEVE SIRENE ARIJEL, DUŠAN SVILAR KAO PRINC ERIK, TIJANA DAPČEVIĆ U LIKU URSULE Počela sihronizacija filma "Mala sirena"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading