UNUK CUNETA GOJKOVIĆA NEVIĐENO DOBAR FRAJER! Majka i stric su mu poznati glumci!
Printscreen You tube

U julu će biti navršeno pet godina od smrti velikog umetnika narodne muzike Predraga Cuneta Gojkovića kojeg se publika i danas u velikom broju seća po virtuoznosti i raskošnom glasu. Ali, na sreću porodice Gojković, iza slavnog pevača ostaju i potomci koji će najbolje čuvati uspomenu na njegovo ime. Među njima je i dečko kojeg će javnost sigurno tek dobro zapamtiti a u pitanju je unuk Cuneta Gojkovića kojeg će mnogi prepoznati i po drugim poznatim srodnicima.

Naime, Sergej Šepetkovski, unuk Cuneta Gojkovića, je ujedno i sin glumice Katarine Gojković, Cunetove ćerke, a stric mu je još jedna glumačka poznata ličnost Andrej Šepetkovski.

On je pre dve godine bio ponos cele porodice kada je maturirao, a slika mladog Sergeja nastala je upravo pri tom događaju. O njemu je jednom prilikom govorila majka Katarina i otkrila je da se unuk Cuneta Gojkovića veoma posvećeno bavi treninzima košarke

- Moja prijateljica kaže, a ja se sa njom u potpunosti slažem - danas je herojstvo biti dobar roditelj! Imam dete i dobro znam da nije lako u ovo suludo vreme vaspitati decu, naučiti ih šta je moral, zašto se moraju snositi sankcije kad se pogreši, odgovoriti na sva njihova pitanja, objasniti zbog čega se pojedinci služe različitim aršinima, kako to da bolje žive neki neuki, neobrazovani i nekulturni ljudi, koliko je važna škola - istakla je ranije Katarina Gojković.

SANELA I JA NAKON TATINE SMRTI TO NISMO MOGLE! Ilda Šaulić se prisetila Šabana i ispričala kakvu su tugu doživele njena sestra i ona

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading