ZBOG NJEGA JE CELA SRBIJA PLAKALA U "PINKOVIM ZVEZDICAMA" Sa samo šest godina izašao na scenu i oduvao sve, a šokantno je kako danas izgleda Pavle Vasiljević! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Talentovanog dečaka iz Kragujevca Pavla Vasiljevića, milioni gledalaca iz čitavog regiona upoznali su davne 2014. godine, kada je sa emitovanjem počela prva sezona "Pinkovih zvezdica".

ZBOG NJEGA JE CELA SRBIJA PLAKALA U

Printscreen

 

Kada je prvi put kročio na scenu "Pinkovih zvezdica", predstavio se pesmom "Ima jedan svijet" čijom je interpretacijom fascinirao članove stručnog žirija i milionski auditorijum, pogotovo zbog toga što je tada imao samo šest godina.

Brzo je postao miljenik nacije koja ga je podržavala, mesecima pratila njegov rad, trud, talenat i napredak, a koliko je vremenom usavršio svoje pevanje i izdvojio se iz mase talentovane dece govori činjenica da je sebi obezbedio mesto u spektakularnom superfinalu.

Mali Pavle, kako su ga od milošte svi zvali, danas više nije tako mali - znatno je porastao, zbog čega ga u prvi mah mnogi ne bi prepoznali, a i dalje je primerno i talentovano dete.

ZBOG NJEGA JE CELA SRBIJA PLAKALA U

Printscreen

 

Nastavio je školovanje u rodnom Kragujevcu, posvećen je obrazovanju, ali i muzici od koje nije odustao, te i dalje peva, svira i aktivan je na društvenim mrežama.

MILICA DABOVIĆ PONOVO ZGROZILA JAVNOST Povela dete u vrtić bez brusa i golog stomaka, razapeli je na Internetu "Ovo je bruka i sramota" (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading