ŠOK SAZNANJE! Poznati bend sledeće godine ide na Evroviziju "Baltiku" novi hit radio Severinin producent, otkrili šta priželjkuju i kakvi su im planovi! (VIDEO)
Foto: Alo/Promo

Članovi poznatog muzičkog sastava "Baltik bend" objavili su novu pesmu koja nosi naziv "Hvala lepo", ali su im ambicije mnogo veće.

Šestočlana grupa na čelu sa pevačem Džonijem i pevačicom Bisom organizovala je promociju gde su nam otkrili i da im je plan sledeće godine da Srbiju predstavljaju na Evroviziji.

ŠOK SAZNANJE! Poznati bend sledeće godine ide na Evroviziju

Promo

 

- Hoćemo na Evroviziju to nam je neki plan u budućnosti. Naravno, ukoliko se pojavi adekvatna pesma, a do tada promovišemo "Hvala lepo". Pesmu nam je radio Miloš Roganović kome smo beskrajno zahvalni, a spot je sniman u Sofiji - rekli su nam članovi Baltic benda koji su organizovali gala promociju u jednom poznatom restoranu na Novom Beogradu, a među poznatima ih je podržao i Bojan Marović, Ivana Selakov koja je pevala prateće vokale za njihovu prvu pesmu "Krunisana".

ŠOK SAZNANJE! Poznati bend sledeće godine ide na Evroviziju

Promo

 

Među gostima je bio i Miloš Roganović koji je godinama radio pesme za Severinu, pa je poznat i kao član popularnog dvojca "Aspirinci" sa Filipom Miletićem. 

NJEN INTIMNI SNIMAK ŠOKIRAO JE ČITAVU NACIJU Zbog sramote pobegla iz Srbije daleko, ostavila Kebinog sina, a evo kako danas izgleda naša voditeljka i čime se bavi! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading