BILA JE NA VRHUNCU MUZIČKE KARIJERE, A ONDA ODJEDNOM NESTALA Big mama se potpuno povukla s scene, prodavala polovnu obuću, a evo kako danas izgleda! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Svetlana Tanasić, poznatija kao Big Mama, učenica četvrte sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" potpuno se povukla sa scene, a karijeru je nastavila "iza kamera".

Naime, tokom 2008. godine i 2009. godine, dok je trajalo muzičko takmičenje kojeg je Svetlana bila deo trajalo, stručnjaci su ovoj pevačici prognozirali blistavu karijeru zbog njenog vanserijskog glasa. Ipak, to se nije ostvarilo. Svetlana Tanasić snimila je nekoliko pesama, čak je bila i učesnica rijalitija "Farma" 2009. godine, ali joj ni nije pomoglo da uđe na muzičku scenu na velika vrata.

BILA JE NA VRHUNCU MUZIČKE KARIJERE, A ONDA ODJEDNOM NESTALA Big mama se potpuno povukla s scene, prodavala polovnu obuću, a evo kako danas izgleda! (FOTO)

Printscreen

 

Kako je rekla u jednom intervjuu, otkrila je da se sa razlogom povukla sa javne scene.

- Nekako sam se svesno povukla, imala sam neke privatne probleme - rekla je Big Mama, ali nije želela da priča o tim problemima.

Svetlana je, kako su mediji pisali, prodavala svoje polovne cipele preko Fejsbuka.

mama

Printscreen

 

- Berberi cipele u izvanrednom stanju, kao što može da se vidi po slikama. Broj 37, ali može i 38. Cena 35 evra - napisala je Tanasićeva svojevremeno, uz priloženu fotografiju. Nakon toga, posle određenog vremena, fotografiju je obisala, a da li je zbog toga što je pomenute cipele prodala ili što se zbog objave pokajala, nije poznato.

Zvezda Granda se na sceni pojavila kao vrsna crnka, a potom je promenila imidž i otišla u plavuše, a među poslednjim pojavljivanju na javnoj sceni bila je šatirana.

BIO JE NAJVEĆI FRAJER JUGE Žene su otkidale za njim, živeo kao podstanar, a onda mu se odjednom život preokrenuo, a evo kako danas izgleda (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading