PRIVATNI PROBLEMI I POVLAČENJE IZ JAVNOSTI Zvezdi Granda su predviđali blistavu karijeru, a evo kako danas izgleda Big Mama
Printscreen

Svetlana Tanasić, poznatija kao Big Mama, učenica četvrte sezone muzičkog takmičenja "Zvzde Granda" potpuno se povukla sa scene, a karijeru je nastavila "iza kamera".

Naime, tokom 2008. godine i 2009. godine, dok je trajalo muzičko takmičenje kojeg je Svetlana bila deo trajalo, stručnjaci su ovoj pevačici prognozirali blistavu karijeru zbog njenog vanserijskog glasa. Ipak, to se nije ostvarilo.

PRIVATNI PROBLEMI I POVLAČENJE IZ JAVNOSTI Zvezdi Granda su predviđali blistavu karijeru, a evo kako danas izgleda Big Mama

Printscreen

 

Svetlana Tanasić snimila je nekoliko pesama, čak je bila i učesnica rijalitija "Farma" 2009. godine, ali joj ni nije pomoglo da uđe na muzičku scenu na velika vrata.

Kako je rekla u jednom intervjuu, otkrila je da se sa razlogom povukla sa javne scene.

- Nekako sam se svesno povukla, imala sam neke privatne probleme - rekla je Big Mama, ali nije želela da priča o tim problemima.

mama

Printscreen

 

Svetlana je, kako su mediji pisali, prodavala svoje polovne cipele preko Fejsbuka.

Nakon toga, posle određenog vremena, fotografiju je obisala, a da li je zbog toga što je pomenute cipele prodala ili što se zbog objave pokajala, nije poznato.

Zvezda Granda se na sceni pojavila kao vrsna crnka, a potom je promenila imidž i otišla u plavuše, a među poslednjim pojavljivanju na javnoj sceni bila je šatirana.

POLAGALA JE I RAZREDNI ISPIT Obelodanjene tajne iz prošlosti Marije Šerifović, ovaj detalj je vešto skrivala od javnosti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading