Posle Severine, trebalo je da sninim duet i sa Sašom Kovačevićem
Foto: Alo/Alo/ Nikola Todorović

 

 Ljuba se nakon toga povukao iz javnost, ali je sa sestrom Marinom nastupao širom Evrope. Nedavno je objavio prvu solo pesmu „Zemlja“, a u razgovoru za Alo! govorio je o svojim planovima, ali i o svojim muzičkim uzorima.

Posle Severine, trebalo je da sninim duet i sa Sašom Kovačevićem

Privatna arhiva

 

 

- Moj producent Miloš Roganović je došao na ideju da snimimo pesmu „Zemlja“, koja je nedavno izašla. Ova numera je dosta emotivna i nosi važnu poruku koja se tiče celokupne situacije kada je reč o ratovima, koroni, zemljotresima i svemu onome što se dešava u svetu - rekao je Ljuba na početku razgovora za Alo!, i dodao da je zadovoljan reakcijama publike, ali da mu najviše znače reči podrške koje dobija od vršnjaka.

Posle Severine, trebalo je da sninim duet i sa Sašom Kovačevićem

Foto: ATA Images

 

 

- Deca vole da se druže sa mnom, prate moj rad, često me zovu, čak se čujem i sa njihovim roditeljima koji mi čestitaju na svakom uspehu. Muzika je moj život, i ja uspevam da uskladim svoje obaveze. Imao sam uvek vremena za igru, muziku, školu... Nikad se nisam pokajao što sam ušao u ceo ovaj svet - rekao je Ljuba.

Na saradnju sa hrvatskom pop zvezdom Severinom na pesmi „Tutorijal“ izuzetno je ponosan, a u budućnosti bi voleo da ima karijeru po uzoru na Sašu Kovačevića i Mariju Šerifović.

Posle Severine, trebalo je da sninim duet i sa Sašom Kovačevićem

Ataimages

 

 

- Njih dvoje me najviše inspirišu, a sa Sašom je trebalo da snimim duet, ali zbog njegovih obaveza nismo to uspeli. Severina mi je dala lepe savete kada je moja karijera u pitanju i rekla mi je da ću jednog dana biti velika zvezda. Imam u planu da snimim neke duetske pesme, koje su čak i spremne, ali ako moram sada da izdvojim jednu osobu, onda će to svakako biti Saša - rekao je Stanković.

Hejteri me jačaju

Iako je na javnu scenu zakoračio kao dečak, Ljuba kaže da je na svojoj koži osetio hejterske komentare.

- Ne obazirem se na to i hejterima želim svu sreću u životu. Negativni komentari ne mogu da me razočaraju, čine me jačim i daju mi snagu da budem još uspešniji jer bi svi želeli da budu kao ja - rekao je Ljuba.

 Hoću da idem na Evroviziju

Mladi Stanković je za mnoge dobar kandidat za Evroviziju, a Ljuba ne krije da bi voleo da našu zemlju predstavlja na najvećem evropskom takmičenju.

- Voleo bih da se to dogodi već sledeće godine. Imam dosta iskustva kada su festivali u pitanju.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading