OTKRIO ŠTA TRPI U ŠKOLI Ljuba je preko noći postao popularan, a sada je priznao da su drugovi ljubomorni na njega
Printscreen

Mladi pevač Ljuba Stanković već sad priznaje da je na svojoj koži osetio to da su drugari iz njegovog odeljena ljubomorni zbog uspeha koji je kao mlad postigao na estradi.

- Drugari su ljubomorni na mene, jer sam poznata ličnost. Sve je moguće. Ja ih ignorišem i ne gledam na to, oni samo mogu da mi zavide - priča Ljuba Stanković koji tvrdi da nikada nije imao tremu.

- Nikada nemam tremu, ni dan danas nemam strah od kamera. Niko od pevača zapravo ne treba da ima tremu, jer je bitno da veruju u sebe kako bi uspeli u svemu - napominje Stanković koji je određeni period proveo u Indiji kako bi snimio reklamu za njihovo tržište.

- Išao sam u Indiju kako bih snimio reklamu. Bilo mi je lepo i lako. Govorio sam nekoliko rečenica na engleskom i to mi je bilo zanimljivo. Voleo bih da se oprobam i u indijskoj seriji kao glumac.

Na pitanje o ljubavi, Stanković odgovara kao iz stopa:

- Imam devojku koja se zove Sara..

- Voleo bih da snimim duet sa Sašom Kovačevićem, nešto je već bilo u planu, međutim on je imao veliku turneju i nismo stigli da se uskladimo vremenski - zaključuje Ljuba Stanković za “Blic“.

POJAVILA SE NA SUĐENJU Jovana Jeremić danas je imala ročište sa Zerinom Hećom, a evo šta joj je poručila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading