BIVŠEG MUŽA VESNE DEDIĆ SVI ZNAMO Bila je potpuno slomljena zbog njega, a konačno otkriveno kakav je otac bio njenoj ćerki!
Foto: Alo/Printscreen

Ljubavni život spisateljice Vesne Dedić tema je o kojoj se često u javnosti nagađa, a da li je u njen život i srce neko ušao nakon razvoda, još uvek je nepoznanica jer ona o tome ne želi da govori za medije. Pojedinosti iz privatnog života ona je ipak odlučila da sa ljudima koji je prate i poštuju podeli, a jedna od tema je svakako i bivši muž Vesne Dedić, lekar Srđan Milojević sa kojim je prošla kroz veoma stresan i težak period.

Iako u javnost nikada nije isplivala nijedna zajednička fotografija koja bi otkrila kako bivši suprug Vesne Dedić izgleda, a kamoli nešto više, njihov razvod je i nakon toliko godina interesantna tema u javnosti, a spisateljica je u nekoliko intervjua govorila o Milojeviću ne tajeći da je bila razočarana njihovim brakom.

Printscreen

 

- Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak - rekla je  za "Puls" Vesna jednom prilikom.

Smatrajući da je tako najbolje, na brak su stavili tačku kada je njihova ćerkica Lenka imala samo četiri i po godine, a da su razlike bile nepremostive govori sama činjenica da bivši muž Vesne Dedić i književnica ni zbog zajednčkog deteta nisu uspeli da nađu zajednički jezik i ostanu u zajednici.

Printscreen

 

- Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja izneverena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka želela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa - rekla je svojevremeno voditeljka i zatim iznela vrlo oštre reči na račun svog bivšeg supruga.

- Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku - poručila je Vesna.

ZORICA BRUNCLIK NA NOGAMA Pevačica ne može da veruje šta se upravo dešava, za sve je kriva njena ćerke, hitno se oglasila!

Komentari (2)

Loading
Sima

19.03.2023 12:05

Dete od 4-5 godina je imalo želju da ti zadržiš prezime od muža? Ko ga ti ovde lagiš? A i da malo čujemo kakva si ti supruga i majka bila.