LJUBAVNI ŽIVOT RAMBA AMADEUSA: Suprugu ostavio zbog studentkinje nemačkog, rodila mu troje dece, a sada živi sa njegovim kumom
Foto: Alo/Alo

Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, dospeo je u žižu javnosti zbog optužbi producentkinje Lejle Kašić da ju je muzičar seksualno uznemiravao, a ovaj skandal iznedrio je brojne detalje iz njegovog privatnog života. 

Ono što je malo ko znao jeste da se ženio dva puta. Sa prvom suprugom Biljanom Milojević, inače, profesorkom psihologije, je bio u braku tri godine godine, a nakon razvoda, muzičar je upoznao studentkinju nemačkog jezika Karin.

LJUBAVNI ŽIVOT RAMBA AMADEUSA: Suprugu ostavio zbog studentkinje nemačkog, rodila mu troje dece, a sada živi sa njegovim kumom

Foto: Printscreen/instagram

 

Nju je i oženio, a u braku su dobili tri sina - Petra Iliju i Marka Antonija. Međutim, ni ovaj brak nije imao svetlu budućnost, a par se razveo 2009. godine, posle više od 10 godina braka.

Da su se razišli, dugo su krili od javnosti, a potom su priznali da su i posle razvoda živeli zajedno, ali vremenom se ljubav ugasila, pa je svako krenuo svojim putem.

- Žena i ja smo se sudski razveli, ali smo se odmah, tri-četiri dana posle razvoda, pomirili. Od tada živimo u vanbračnoj zajednici, tako da su naš razlaz, pa ekspresno pomirenje, ostali daleko od šire javnosti ‒ otkrio je muzičar u jednom intervjuu 2011. godine, prenosi "Hello".

Rambova bivša supruga je posle razvoda uplovila u romansu sa beogradskim zlatarom Lazarom Žarkovićem, koji je udovac i sa kojim živi već pet godina u srpskoj prestonici. 

Njih dvoje su se poznavali i pre nego što su počeli da se zabavljaju jer Antonije i Lazar bili su dugogodišnji prijatelji, pa i kumovi.

PEVAČICA U SVAĐI SA TVITERAŠIMA Rada Manojlović optužena da je homofob, pa se oglasila na poznatoj društvenoj mreži (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading