"DODIRIVAO ME PO INTIMNOM DELU TELA" Producentkinja optužila Ramba Amadeusa za zlostavljanje, pa iznela jezive detalje
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je pre nekoliko dana optužila crnogorskog muzičara Ramba Amadeusa za seksualno zlostavljanje, oglasila se Lejla Kašić, producentkinja emisije "Dnevnica" na Radio-televiziji Crne Gore i otkrila još detalja.

Lejla je otkrila kakvu vrstu seksualnog uznemiravanja je doživela i da li je, osim UNICEF-u, slučaj prijavila i policiji.

- U medijima i na društvenim mrežama ne želim da se bavim detaljima i da svodim jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na nivo tabloida. Institucije koje trebaju da znaju - znaju tok događaja i trenutak u kom je eksalirao. Reč je o neprimerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom delu tela, uz propratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog - rekla je producentkinja i dodala:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Smatram da je Pušić opravdano sankcionisan iz UNICEF-a, te da će moj nesrećni slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini slično i podrška makar jednoj devojci da prijavi i da ne ćuti. Samo brzim reagovanjam na bilo koji vid nasilja i uznemiravanja možemo sprečiti velike tragedije, tragedija na nivu silovanja ili femicida.

Podsetimo, Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, optužila je producentkinja emisije "Dnevnica" Lejla Kašić za seksulano unemiravanje, te je javno pozvala UNICEF da reaguje. Ispred UNICEF-a ubrzo su se oglasili zavničnim saopštenjem u kojem navode da osuđuju bilo koji vid uznemiravanja, te da će popularni muzičar biti suspendovan. Rambo Amades se ovim povodom nije oglašavao.

POVUKLA SE SA MALIH EKRANA, PORODILA U KADI I DONELA ŠOK ODLUKU Evo kako danas živi jedna od najpoznatijih voditeljki

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading