UNICEF SUSPENDOVAO RAMBA AMADEUSA Oglasili se i otkrili šta će se desiti sa pevačem!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Producentkinja emisije "Dnevnica" Lejla Kašić, putem Instagrama optužila je crnogorskog muzičara Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, za seksualno zlostavljanje.

UNICEF SUSPENDOVAO RAMBA AMADEUSA Oglasili se i otkrili šta će se desiti sa pevačem!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Povodom ovih navoda, oglasila se i organizacija UNICEF.

- UNICEF je upoznat sa navodima protiv Antonija Pušića. Njegov angažman s UNICEFom je suspendovan do daljeg. UNICEF ima politiku nulte tolerancije prema bilo kom obliku seksualno neprimerenog ponašanja, jer je ono u suprotnosti s ključnim vrednostima UNICEF-a - navodi se u saopštenju, prenose "Vijesti".

Podsetimo, Lejla Kašić je objavila:

- Juče sam na snimanju epizode "Dnevnica" doživela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i uticajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus - tvrdi Lejla Kašić u svojoj objavi.

 

 

Lejla Kašić je takođe u svojoj objavi na Instagramu napisala i da je "strašno, opasno, problematično što neko sklon devijantnom ponašanju kroz angažman u UNICEF-u ima pristup najranjivijim kategorijama društva."

- To je nedopustivo. Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Posle verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživjela njegov utisak da možemo da budemo dobri drugari - napisala je Lejla Kašić.

 

 

Lejla Kašić je u objavi apelovala na sve žene da ne ćute na seksualno uznemiravanje, kao i da se ne plaše onih koji žele da iskoriste svoj položaj moći.

- Malo kada sam se kao sinoć osećala zbunjeno, nemoćno i nezaštićeno. A onda je preraslo u ljutnju i bes. Na kraju gađenje i nervni slom. Šta treba da se desi da bismo se osećale bezbedno dok obavljamo svoje svakodnevne aktivnosti? Koliko posramljenih žrtava je potrebno da bi nam bilo jasno da opravdanje ne postoji? Do kad da slušamo šta je trebalo MI da uradimo? Do kad će muškarci misliti da poštuju žene, ako bi reagovali samo na uznemiravanje i nasilje nad njihovim ćerkama/sestrama/majkama? Dokle, dokle, dokle više? - napisala je Lejla Kašić.

ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE, MUŠKOJ POPULACIJI NEĆE BITI DOBRO Dejana Živković se skinula i pokazala čime raspolaže (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading