SVE JE SNIMLJENO? Lejla iznela nove šokantne detalje o seksualnom uznemiravanju od strane Ramba Amadeusa, ne želi više da ćuti, skandal neviđenih razmera
Foto: Alo/Printscreen

Lejla Kašić, producentkinja emisije "Dnevnica" na Radio-televiziji Crne Gore, putem Instagrama je optužila crnogorskog muzičara Ramba Amadeusa za seksualno uznemiravanje.

Kašić je za "Vijesti" rekla da se sve navodno dogodilo u petak, tokom snimanja emisije u kojoj je on bio gost.

Ekipa je za to saznala tek nakon što su se svetla kamera pogasila, iako u sirovom materijalu navodno ima i video zapis u kojem je Pušić naziva "glupačom".

- To je pogrešno na toliko mnogo nivoa. Razmišljala sam šta da radim, jer naše institucije nisu reagovale na mnogo teže slučajeve, ćute na femicid, porodično nasilje… Odlučila sam da neću da ćutim. Zbog svih devojčica koje iz bilo kojeg razloga misle da moraju da ćute. Moja moralna, građanska i ženska dužnost i obaveza jeste da kažem - kazala je Kašić.

Kaže i da je ohrabruje ogromna podrška koju dobija, ali naglašava da se uglavnom radi o ženama.

- Istrajaću, jer se ovo može svakoj od nas desiti. To što je neko na bilo kojoj poziciji moći ne može i ne sme da bude opravdanje za bilo kakvo devijantno ponašanje. Posebno ne uz izgovor da smo pogrešno shvatile sve na šta nismo dale pristanak - poručila je Lejla.

SVE JE SNIMLJENO? Lejla iznela nove šokantne detalje o seksualnom uznemiravanju od strane Ramba Amadeusa, ne želi više da ćuti, skandal neviđenih razmera

Printscreen

 

Ovim povodom oglasio se Vladan Otašević, autor i urednik emisije "Dnevnica", koji je osudio ponašanje Ramba Amadeusa.

- Na kraju snimanja smo svi iz ekipe saznali šta se desilo. Neprijatno sam iznenađen Rambovim ponašanjem. Takvi postupci ne priliče osobi njegovih godina i renomea. Razumijem koleginicu Lejlu i jako mi je žao što joj se to dogodilo. Osudjujem sve vrste socijalno devijantnih ponašanja, nevaspitanje i nepoštovanje. Posebno prema ženama. Svako treba da odgovara za svoje postupke, a javne ličnosti imaju posebnu javnu odgovornost. Rambovo ponašanje tokom snimanja i na završetku snimanja emisije, kada se i desio ovaj incident, nije bilo isto. Ne razumijem njegov postupak. Ali kao urednik i autor emisije koja je prepoznata kao crnogorski brend od značaja za javno dobro, imam obavezu da javno kažem da to što se dogodilo osudjujem i smatram da ni jednoj ženi nešto slično ne smije da se dogodi. Nadam se da se i Rambo pokajao zbog svog postupka i za početak iskreno izvinio Lejli. Za dalje postoje institucije i sud javnosti - rekao je Vladan Otašević.

RASKRINKALA ANU NIKOLIĆ Milica Pavlović progovorila o aferi "Provereno", pa otkrila da se nikada nisu srele

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading