OPLELA PO NAŠEM PREDSTAVNIKU Pevačica istakla da joj se ne sviđa naš predstavnik: To je veliki nedostatak muzike!
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza

Bojana Stamenov otkrila je svoje mišljenje o ovogodišnjem izboru za "Pesmu Evrovizije", ali i samom predstavniku Luke Blacku, koji će u Liverpulu.

- Godinama sam se trudila da budem diplomata, uvek ću se truditi da stanem iza našeg predstavnika na Evroviziji, ali moram da priznam da sam se prvi put našla u potpunom rebusu sama sa sobom. Ispratila sam Pesmu za Evroviziju, meni je tu bio veliki nedostatak muzike. Čast izuzecima, bilo je tu nekih stvarno lepih pesmica, ali nekako nikako se nije ubola tema takmičenja za Evrooviziju. Konstrakta je bila bila drugačija, a ove godine mi nije baš najjasnija pesma, pevanje, ni dikcija, iako mu ja stvarno i od srca želim svu sreću u Liverpulu. Jasno mi je da idemo unapred i da dolaze nove generacije, ali sam se malo izgubila u celoj priči. Možda je to samo do mene i zato kažem da sam stara škola, jer ja gledam tekst, poentu, priču, pevanje, gledam nešto drugo. Sve ovo što sam ispričala je moje lično mišljenje, ne mora da bude ispravno - rekla je Bojana Stamenov u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 i dodaje:

- Muzika se više gleda nego sluša, to je moja percepcija. Ranije se gledao koncept, ali ja ga ovde ne vidim. Videla sam predstavnika, poželala sam mu sreću i stojim iza toga, da ko god da nas predstavlja, treba da ga podržimo, ali trebaće mi malo vremena da sve to mi nekako slegne. Možda će to u Liverpulu dobro i da prođe.

OPLELA PO NAŠEM PREDSTAVNIKU Pevačica istakla da joj se ne sviđa naš predstavnik: To je veliki nedostatak muzike!

Printscreen

 

Bojana kaže da kritika nije upućena Luke Blacku, predstavniku Srbije u Liverpulu, nego pesmama uopšte koje su bile u takmičenju.

- Bila je kritika uopšteno za pesme. Pesma koja je pobedila, meni se još uvek nije slegla. Mislim da je malo promašeno, mislim da smo prošle godine imali mnogo veći izbor pesama, u smislu žanra, pevanja i koreografije - kaže Bojana.

BOLEST SE OPET VRATILA Naša pevačica otkrila sve o borbi sa karcinomom: Teško podnosim hemioterapije

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mima

11.03.2023 09:59

Luka je fenomenalan, ne prestajem da slusam pesmu. Vidim da se javljaju neke pevacice, ciji je najveci domet sto su uspele da se dokopaju Beograda. Ko je uopste ta Stamenov, jedina vest o njoj je da je izgubila 100 kg.