MOMAK SA SLIKE JE VUKAŠIN ŠIJAN Njegova majka je zagorčala život Goci Božinovskoj, on je vanbračni sin Zorana koji je opasniji od pokojnog oca
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Popularna pevačica Goca Božinovska devedesetih bila je udata za žestokog momka Zorana Šijana, sa kojim je dobila dvoje dece.

Međutim, da u njihovom braku nije sve bilo idilično govori i činjenica da ju je Šijan varao, ne sa bilo kim, već sa njenom komšinicom i prijateljicom Goranom, sa kojom je kasnije dobio vanbračnog sina.

 

 

Pevačica i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Mirka, zbog nje. Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika Vukašina, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva.

MOMAK SA SLIKE JE VUKAŠIN ŠIJAN Njegova majka je zagorčala život Goci Božinovskoj, on je vanbračni sin Zorana koji je opasniji od pokojnog oca

Foto: Printscreen/instagram

 

Goranin i Zoranov sin Vukašin je očito krenuo očevim stopama. Pre nekoliko godina priveden je sa još dvojicom mladića zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi na Novom Beogradu, a krajem 2021. uhapšen je zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci, i to mu, prema pisanju medija nije prvi put da se susreće sa problemima sa zakonom, i ranije je privođen zbog pucnjave i tuče. Inače, sa bratom i sestrom sa očeve strane je u dobrim odnosima.

OVO JE LJUBAVNICA GORANA BREGOVIĆA Znatno je mlađa od njega, a od njene lepote zastaje dah (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading