JEZIVO Zvezdan pokušao da se ubije
Foto: Printscreen

Bivši bračni partneri, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić, žestoko su se posvađali, a zbog rizika da verbalni okršaj preraste u fizički, obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti.

JEZIVO Zvezdan pokušao da se ubije

 

 

Tokom emisije „Pitanja gledalaca“ oni su iznosili svoj prljav veš, a onda je Zvezdan, po prvi put do sada, priznao da je maltretirao Čurčićevu. Najpre joj je na ivici suza uputio izvinjenje, a onda se ogolio do koske.

JEZIVO Zvezdan pokušao da se ubije

 

 

- Ana je majka kakvu bi svako poželeo iako sam imao kritike na njen račun. Smatram da je predobra, da je svoju decu  razmazila jer je ozbiljan paničar. Izviniću joj se zbog stvari koje sam izgovorio, a koje nije zaslužila. Ona je prema meni ispala čovek, stala je uz mene, uvek je bila tu. Nisam smeo da dozvolim sebi da je povredim. Nisam razmišljao o posledicama - govorio je Slavnić pomirljivim, ali drhtavim glasom, pa nastavio:

JEZIVO Zvezdan pokušao da se ubije

 

 

- Kada sam otišao u zatvor, moja majka se razbolela, a ja sam bio ljut na nju, to Ana zna. Krivio sam je što nije bila istrajna u nekim stvarima. Kada bih mogao da vratim vreme, sve bih drugačije... Voleo bih da apelujem na ljude i na decu da budu uz svoje roditelje - govorio je Zvezdan dok su ga zadrugari netremice slušali. Potom se osvrnuo na odnos s bivšom partnerkom.

- Nije Ana kriva, kriv sam ja! Svi su mislili da se nas dvoje igramo, a to nije istina - govorio je pre nego što je izjurio iz kuće i počeo da beži od sebe samog.

Najpre je uzeo dršku od džogera i počeo da lomi sve pred sobom, a kada nije uspeo da na taj način iskali bes, popeo se na stenu i pokušao da pobegne.

Kako mu ni to nije uspelo, Ana je pokušala da ga smiri i umiri. Razgovarala je s njim u dvorištu, i taman kad je pomislila da je to urodilo plodom, Zvezdan je skinuo bubicu i svom snagom se zaleteo u jezero. Sa bolesnim srcem, ugrađenim bajpasom i pod ozbiljnim terapijama od kojih mu život zavisi, a koje uzima dvadeset godina, on je uronio u ledenu vodu, čime je prestravio Anu.

- Molim vas, pomozite mi, srčka će ga opaliti! Zvezdane, dođi ovamo, izađi, molim te! Filipe, pomozi mi, umreće! On želi sebi da naudi, kažnjava se na ovaj način. Neću ovo preživeti - vapila je za pomoć Ana, nakon čega su i Bojan Simić i Car pokušavali da ga urazume.

Umesto toga, Slavnić je otplivao na drugu stranu, ne obazirući se na vapaj bivše nevenčane supruge.

Šta će sledeće učiniti, ostaje nam da vidimo.

 

Od ljubavi do mržnje

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić upoznali su se pre trideset godina u srednjoj školi koju su zajedno pohađali. Svako je nakon toga krenuo svojim putem, ali kontakt nikada nisu prekidali. Ana se udala i rodila dvoje dece, dok je Zvezdan iz zajednice s drugom ženom dobio ćerku. Pre 13 godina njih dvoje su iz prijateljskog uplovili u ljubavni odnos, koji je trajao do njegovog ulaska u Zadrugu i do romanse s Anđelom Đuričić.

Danas dvoje bivših nevenčanih supružnika svakodnevno iznose optužbe na račun ovog drugog, tvrdeći da među njima nikada ništa nije bilo idealno.

HITNO SE OGLASIO FILIPOV KUM Bruno razočaran ponašanjem svog prijatelja Cara

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading