ZBOG MUŠKARCA POČELA DA KORISTI SEDATIVE Rada Manojlović iskreno o problemu sa kojim se nosi
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Uvek iskrena, ali poprilično udaljena iz medija poslednjih godina, Rada Manojlović sada je obelodanila najstrašnije detalje iz svog života i priznala da je u jednom periodu počela da koristi lek Ksanaks, sedativ za smirenje, i to kada je upoznala jednog muškarca.

Rada je u emisiji "Na terapiji kod Slavice Đukić Dejanović" priznala da je imala strašne nesanice zbog kojih je pribegla lekovima za smirenje.

ZBOG MUŠKARCA POČELA DA KORISTI SEDATIVE Rada Manojlović iskreno o problemu sa kojim se nosi

Foto: Youtube/Printscreen

 

Na pitanje Slavice Đukić Dejanović kako je došlo do toga da počne da koristi Ksanaks, Rada je otvoreno priznala šta je prethodilo ovoj odluci.

- Šta je vama tada značio Ksanaks?- pitala je pevačicu poznati psihijatar: 

- San. Ja nisam mogla da spavam zato što sam ja bila tada u jednoj vezi, a zaljubila sam se u drugoga- iskreno je odgovorila Manojlovićeva koja ipak nije želela da prizna ko je muškarac u kojeg se zaljubila, a ko je osoba s kojom je bila u vezi.

Pevačica je nedavno napravila velike promene u svojoj karijeri najpre prekinuvši dugogodišnju saradnju s menadžerom, a potom je zaposlila sestru Mariju na toj poziciji. Osim ovoga, Rada je najavila i da je veoma blizu da sebi kupi stan.

Na dobrom sam putu da realizujem kupovinu stana i njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, zarad svog mira. Za početak ću malo da se krijem, tako mi je mnogo zanimljivije. Shvatila sam tokom ove medijske ilegale da sam dosta odmorila dušu i smirila se. I da, neću kupiti stan u Beogradu, makar zasad. Za to što do sada nisam kupila svoj stan neću kriviti nikog drugog, jer prva ja nisam bila neko ko zna s parama. Davala sam 20.000-30.000 evra samo za jedan spot, tako da sam mogla odavno da kupim stan umesto što sam snimila dva-tri spota. Ali dobro, ne žalim se, nekad su se ta ulaganja isplatila, nekad ne. Uglavnom ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ - iskrena je bila Manojlovićeva.

VESNA ĐOGANI U EMISIJI OTKRILA NAJVEĆU ĐOLETOVU TAJNU Denser je na kraju morao da prizna, dok su svi u studiju ostali u šoku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading