DEMANTOVALA NAVODE DA SE POVLAČI SA ESTRADE Rada Manojlović otkriva pravi razlog bežanja od medija (FOTO)
e-stock/zipaphoto

U poslednjih mesec dana, Rada Manojlović donela je nekoliko važnih životih odluka koje utiču i na njenu karijeru. Nakon što je otpustila svog menadžera i na njegovo mesto angažovala svoju rođenu sestru Mariju, odlučila je da se posveti kupovini stana jer još uvek živi kao podstanar.

U medijima je kao bomba odjeknula vest da će se i povući sa estrade, s obzirom da je istakla kako joj medijska ilegala prija, što je uzburkalo njene fanove zbog čega se javno oglasila i razjlasnila svoju prethodnu izjavu.

 Samo da razjasnimo neke novinske natpise, ne povlačim se sa estrade (to ni mrtva), taman posla. Nastupa imam i previše, samo se povlačim iz medija (kao da me je do sada pa i bilo). U jednu vrstu medijske ilegale zato što nove pesme moraju da dođu na velika vrata, i zato ću njima prepustiti da govore umesto mene– jasna je bila Rada u objavi na svom Instagramu.

DEMANTOVALA NAVODE DA SE POVLAČI SA ESTRADE Rada Manojlović otkriva pravi razlog bežanja od medija (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsećamo, Manojlovićeva je prošle nedelje i otkrila detalje oko kupovine nekretnine.

 Na dobrom sam putu da realizujem kupovinu stana i njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, zarad svog mira. Za početak ću malo da se krijem, tako mi je mnogo zanimljivije (smeh). Shvatila sam tokom ove medijske ilegale da sam dosta odmorila dušu i smirila se. I da, neću kupiti stan u Beogradu, makar za sada. Za to što do sada nisam kupila svoj stan neću kriviti nikog drugog, jer prva ja nisam bila neko ko zna s parama. Davala sam 20.000-30.000 evra samo za jedan spot, tako da sam mogla odavno da kupim stan umesto što sam snimila dva-tri spota. Ali dobro, ne žalim se, nekad su se ta ulaganja isplatila, nekad ne. Uglavnom ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ – rekla je pevačica za domaće medije tada.

NAŠA POZNATA PEVAČICA U TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU Nalazi se u Kliničkom centru "Mnogo sam bolesna"

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading