U OVAKVOJ SITUACIJI GA JOŠ NISMO VIDELI Ljuba Perućica rešio da se dovede u red, supruga šokirana njegovim ponašanjem "Ubiću se" (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Usled ubraznog tempa i načina života, Ljuba Perućica poput mnogih njegovih kolega i koleginica često izgubi balans što rezultira umorom, a neretko i gomilanjem viška kilograma koji za javne ličnosti neprihvatljiv.

Nakon ogromnog broja nastupa u zimskoj sezoni, Ljuba i njegova supruga odmarali su na Tajlandu gde su se sjajno proveli i napunili baterije za naredni period, ali sudeći po objavama na društvenim mrežama pevač je napunio i stomak koga sada želi da se reši i zgodan dočeka leto.

Juče je na Instagramu osvanuo video na kome Perućica vežba čak i krevetu dok gleda seriju sa njegovom dragom, što je ona podelila na svom profilu,

Naime, na videu koji je objavila jasno se vidi kako Ljuba radi trbušnjake u punom gasu bez namere da stane, što su fanovi podržali i poručili mu da istraje u toj odluci.

„Bravo Ljubo“, „Svaka čast“, Koji si ti kralj“, samo su neke od rekcija na ovaj snimak.

Podsećamo, Ljuba nikad nije krio da vodi računa o sebi i da na nagovor supruge odlučuje na popularne tretmane ulepšavanja, a istakao je i da se ne osvrće na negativne reakcije i komentare okoline.

-Znate da ja svake godine nešto sređujem i uvek objavim šta sam čačkao, kao i do sada. Reakcije drugih ljudi su mi toliko nebitne u životu, da mogu bombe da padaju zbog toga što ja radim za sebe, ne bih se okrenuo – istakao je nedavno Ljuba i zaključio:

-Svako treba da radi ono što mu prija, da popravlja nedostatke ako nečim nije zadovoljan. Bolje se čovek oseća i bude srećniji, od tuđeg mišljenja se ne živi.

DEMANTOVALA NAVODE DA SE POVLAČI SA ESTRADE Rada Manojlović otkriva pravi razlog bežanja od medija (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading