"SA 105 KILOGRAMA SAM SEDELJA U FOTELJI" Ana Nikolić o najgorem životnom periodu: Pila sam lekove!
Foto: Printscreen/screenshot/premijera

Ana je u emotivnoj ispovesti za "Premijera Vikend Specijal" na Pink televiziji, govorila o planovima za budućnost, koncertu i novim pesmama.

- Postoje pesme koje sam debelo platila i stoje tu, verovatno ću ih i baciti u kantu. Nisam neko ko može da radi nešto što ne oseća, nešto sam poput Sinana Sakića. Rasta se mnogo družio sa njim, bili su kućni prijatelji i više puta sam videla da samo izađe iz glujve sobe, jer ne razume nešto - rekla je Nikolićeva i dodala:

- Novom pesmom sam zadovoljna jer je osećam. Možda ne treba da pevam nešto toliko lično... Godinama me jesu povređivali ali samo me ranjavaju, jer ljudi ne znaju da pucaju, bili su neki amateri. A ono što ja upravo volim, kada neko to radi kako treba.

Pevačica je otkrila detalje o velikom koncertu koji čeka njenu vernu publiku u MTS areni.

- Što se tiče koncerta, Saša Mirković je profesonalac a ja sam detaljista, ali dobro ja sam neko ko će izgurati svoje. Imam neke režisere oko sebe, koji rade na koncertu, a inače su iz jednog popularnog pozorišta, pa videćemo. Oko datuma se nismo svađali, odmah smo ustanovili kad je. Posao ne doživljavam kao posao, već kao život. Ja odvajam estradne umetnike i estradne privrednike... Nemam problem da pevam u istom danu sa svima, jer znam da imam svoju publiku. Zaista nemam problem ni sa kim - izjavila je Ana.

Ana je progovorila o najtežem trenutku u životu, borbi sa kilogramima, ali i želji da svoju karijeru potpuno ugasi.

- Ponekad sam želela da uništim "Anu Nikolić" na nesvesnom nivou, sa 105 kilograma sedela sam u fotelji i nisam uspela. Ne znam kako je drugima to palo napamet, da mogu da me unište, kad ja sama sebe nisam uspela. Navikla sam da budem zgodna i lepa, u nekom momentu to jeste bio problem. Iz porodilišta sam izašla jako ponosna i to me u tom momentu nije zanimalo, ali kasnije jeste. Jela sam sve jer mi nikada nije bilo muka, ali kasnije sam morala da presečem. Imala sam i zdravstvene probleme, pa sam uključila i lekove, malo lekovi malo inat... Tara mi je bila pokretač za sve, ja sedim na traci, ona sedi, jede čips i kaže: "Mama, možeš ti to". Ona je moj životni uspeh i najspecijalnije - rekla je Ana i dodala:

- Rodila sam malu Anu u svakom smislu te reči. Mentalno, psihički, svakako. Pre neki dan mi je rekla pred svojim drugaricama: "Mama, zašto nisi normalna" - nasmejala se pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading