"U TARINIM OČIMA SAM VIDELA STRAH" Ana Nikolić otkrila da joj je Emina Jahović pomogla u lečenju: Želela sam da uništim sebe!
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Pevačica Ana Nikolić golila je dušu o teškim životnim momentima i velikim borbama tokom svoje karijere.

- Hoću da odem. Emina Jahović mi je predlagala jednu kliniku. Ja ne znam ko se razveo, a da mu je baš super bilo. Ja sam u Tarinim očima videla strah i jedno nepoverenje u mene. Došlo mi je ne da odustanem od muzike, nego da uništim Anu Nikolić, da ne postoji. Ne znam više odakle mi suze-  samo je delić onoga što je Ana ispričala u svojoj ispovesti u Premijeri Vikend Specijal.

Podsetimo, nedavno je kao bomba odjeknula vest da Ana Nikolić ide u privatnu kliniku u Austriju a izvor za "Alo" otkrio je sve detalje.

- Prijatelji i saradnici su joj predložili da poseti jednu od poznatih privatnih klinika u Austriji gde su boravile mnoge javne ličnosti iz Srbije, a koja se bavi detoksikacijom organizma. Radi se o mestu koje se nalazi u mirnom delu Klagenfurta s pogledom na jezero, a ceo program prilagođen je tako da nakon završenih tretmana i pregleda, osoba koja se podvrgne detoksikaciji organizma bude izuzetno fizički i mentalno spremna za sve životne izazove. Program je baziran na holističkim tretmanima, masažama, limfnim drenažama i konzumacijama prirodnih čajeva koji se specijalno spremaju za ovu kliniku. Ani se izuzetno dopala cela priča, posebno kada su joj prosledili sajt klinike gde je videla kako to sve izgleda- rekao nam je tada sagovornik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading