"MISLIM DA SU ME VARALI" Neda Ukraden nikada iskrenije o braku i odabiru partnera: Muškarci su se uvek takmičili sa mnom!
Pink printskrin

Neda Ukraden otvoreno je pričala o muškarcima i tom prilikom otkrila je nepoznate detalje života.

- To je najbolje terapeutsko sredstvo, pre svega najbolje psihološki. Ta razočarenja, najčešće su to razočarenja u ljubav, jer kad ti je lepo ti ni ne primećuješ da si u vezi, ali to kad počne da puca, ti raskidi su uvek manje više bolni. Nekada su dramatični, nekada su... ali su uglavnom bolni. Gubi se jedan deo tebe, tvog vremena, nekih snova, elem, zaista je u radu spas. To te prisili, jer uvek se popljulja samopouzdanje, pogotovo ako te prevari ili ako se nešto jako razočaraš, ti si onda kao manje vredan nešto, ti si ispao papak, glupača ili šta god... - kaže iskreno Neda, pa otkriva da li su nju varali muškarci.

- Da ti kažem, mislim da da. Uvek se nekako takmiče sa mnom misleći da smo mi sa estrade, ma samo na gomili što nismo. U stvari to je jako težak i naporan život pogotovo za ženu, za osobu koja je majka, koja ima nekakav dom i porodicu. To je patološka želja da držiš sve u normali, da tvoje dete ne oseti tvoje odsustvo, da tvoj muž ne oseti, tvoja kuća, da je snabdeveno, skuvano, sve podmireno, a ti si negde 800-900 kilometara daleko, dolaziš u tri ujutru i tako dalje. E sad, taj ko može da razume, taj stvarno zaslužuje poštovanje, a takvih je jako malo.

Tokom emisije se povela i priča o tome da li joj se dešavalo da se prijateljice plaše da će neki njihov muškarac poći za njom.

- Lagala bih kada bih rekla da nije bilo, govorim o prijateljicama najbližim. Znajući to, imajući to uvek negde u podsvesti, ja sam se zaista trudila da tako nešto nikada ni ne pomisli neko. To je za mene zaista svetinja, muž ili dečko moje prijateljice, kume, rođake aposlutno zabrana - kaže Neda i dodaje:

- Oseća se to negde pogotovo kada si sam, da si negde opasnost po neke žene, zaista nepotrebno, ali vidi, to bi trebalo da mi bude negde kompliment, međutim nije, zato što je to užasno pokvareno. To je negde varijanta pravdaš se: "Nisam ja u njega majke mi gledala", a on neka pijana budala zadrigla krene da te startuje ili nešto, ali negde sam to stavila iza sebe i negde sam napravila rez i što se toga tiče.

Neda je tokom emsije pomenula i svog bivšeg supruga.

- Ja sam bila protivnik svadbe, ja sam se toga grozila. Došla nam je Mara matičarka u stan, posle smo nas 25 najbližih članova porodice i moj bend, otišli u hotelu na ručak koji smo organizovali. Meni taj cirkus, meni je to tada smetalo, ali mi je recimo bilo drago kada se moja Jelena udavala - iskreno kaže Neda koja se na ćerkinoj svadbi rasplakala i to uz taktove prvog plesa koji im je ona pevala.

Kroz razgovor sa psihologom Neda je otkrila i da je nekada morala da umanji svoju harizmu i energiju da bi se njen muškarac dobro osećao.

- To je ono tešenje, nemoj se uvrediti što više od tebe zarađujem, nemoj da se ljutiš ako me ljudi presreću i hoće da se slikaju sa mnom, nemoj se naći povređenim... Slava je nešto što ljude privuče, a u isto vreme jako odbijajući faktor - kaže Neda i nastavlja:

- Ja u šali kažem da meni samo budala može da se udvara. Ne zna o čemu se radi, gde ćeš biciklom na Rusiju. Meni je drago kada neko ko je potpuno van naše sfere interesovanja, zanimanja, šoubiznisa, kada si zanimljiv tim ljudima jer uglavnom je to podcenjivanje, dok me ne upoznaju, onda vide sve pa je drugačije, jer se Bože moj podrazumeva da si kokoš, glupača i sve to ako si pevačica. Ali znaš kako, plod, muškarac je plod i tradicije i odgoja, i kompleksa i superiornosti i inferiornosti, majčinog stava, drugara, bivših iskustava jer u ovim godinama neću ja da lovim neke mladiće da im glumim mamu ili babu to stvarno ne ide uz mene kao osobu. Što kaže Džiboni, u pesmi koja se zove Sreća: "Nisam primetila da neko nedostaje". Već dugo sam pronašla sreću i mir u tome što jesam, kakva jesam i to zrelo doba je jedna velika privilegija.

- Ako ne znaš sve da ceniš i svoje uspehe, svoje zdravlje, pamet, sposobnost, šarm, ćerku unuke, dom, porodicu, stoljnjak, svetiljku, šta god, ako to ne uspeš neće te nijedan frajer učiniti srećnim. Jeste to lepo ako imaš bonus podršku, vetar u leđa, ja sam nažalost imala kočničare uglavnom. Ne mogu da grešim dušu bilo je tu i divljenja i podrške, ali bilo kako bilo, ne primećujem da mi iko fali. Toliko mi je lepo da izlazim kad hoću, sa kim hoću, da potoršim koliko hoću, koliko mogu ili koliko neću, da se ne moram pravdati, izvinjavati, objašnjavati zašto kupujem šestu bluzu iste boje. Jedan multimilioner mi je rekao: "Zašto kupuješ tu bluzu?", pa kupujem, sviđa mi se: "Ali ti već imaš bluzu", ne istu nego imaš bluzu, šta će ti bluza, pa zar to nije strašno, za svoje pare - priča Neda u emisiji "Balkanskom ulicom".

Neda je zatim otkila i kakve muškarce voli.

- To plav ili crn to nema pojma sa životom, mene samo to duh energija, priča, šarm. Volela sam plavušane, muž mi je bio plav, on je bio kao Nordijac, to boja očiju kose i to, ne - kaže Neda odmahujući rukom.

"SMEŠAN I NAMEŠTEN ŽIRI" Maja Nikolić oplela po RTS-u ui Luki: Mračna koreografija sa đavolima, repovima i iluminatskim porukama

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading