TROSTRUKO SLAVLJE U DOMU NEDE UKRADEN Popularna pevačica ne krije sreću: BILI SMO UZBUĐENI, TO SE NE DEŠAVA SVAKI DAN
Foto: Alo/FOTO: Aleksandar Nalbantjan

U domu pevačice Nede Ukraden najvažniji datum nesumnjivo je 25. januar, kada je rođeno sve troje njenih unučadi. Pre jedanaest godina dobila je unuke Nedu i Aleksandru, te posle dve godine i unuka Dušana.

Zato trostruko rođendansko slavlje nikada ne izostaje, a ponosna baka, sa ćerkom Jelenom i zetom Predragom Minovićem, uvek se potrudi da iznenadi svoje mališane. Popularna pevačica sada je otkrila kako je izgledalo trostruko slavlje upriičeno njenim najmilijim.

- Trostruki rođendan unuka, to je nešto što se ne dešava svaki dan, bili smo zaista vrlo srećni, uzbuđeni, deca pogotovo. Proslavili smo to u našoj igraonici sa prijateljima, sa njihovim školskim drugarima.

Neda Ukraden

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Neda je zatim otkrila ko od unučića najviše liči na nju:

- Deca su različita, slatki su, svi imaju nešto moje, svi su posebne individue, pratimo ih, šta vole, koje su im sklonosti, deca koja su dobro odgojena, skromna, normalna, dobri učenici, zdrava deca - rekla je Neda.

Podsetimo, Neda Ukraden iza sebe ima buran život i karijeru na kojoj mnogi mogu da joj pozavide, a u svojoj autobiografiji "Zora je svanula" koju je izdala prošle godine, otkrila je brojne detalje o sebi, svom životu, ljubavima i ratu, koji su iznenadili javnost.

Bojne traume iz ratnog perioda su ostavile veliki trag na pevačicu, a danas o svemu priča otvoreno. Poznato je da je Neda imala i romansu sa nekadašnjim prvim čovekom "Granda", Sašom Popovićem, a nakon 33 godine odličila je da otkrije detalje o njihovoj vezi.

Neda priznaje da je estradnog maga ostavila jer se tokom njihove romanse udvarao i drugim ženama, pa se neretko osećala usamljeno. Saša je imao potrebu da flertuje sa devojkama, a oko njega ih je uvek bilo i previše, budući da se bavi estradom. Neda je na to gledalo kao nezrelost i osećala se loše, te je bila primorana da raskine.

PROBLEMI SA KOŽOM, ŽELUCEM I POVREDE Nataša Ninković progovorila o najtežim životnim momentima

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading