"STRUČNI ŽIRI JE PODBACIO" Nakon finala oglasila se Zejna, pevačica ne krije da je ogorčena zbog plasmanma u "Pesmi za Evroviziju"
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pevačica Zejna važila je za jednog od favorita na „Pesmi za Evroviziju“ u kojoj je sinoć trijumfovao Luke Black, dok je ona zauzela sedmo mesto.

Iako je njena pesma „Rumba“ bila na prvom mestu po slušanosti na Jutjubu, od stručnog žirija sinoć je dobila 1 poen, od publike 5, a sad se pevačica oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako se oseća što je pobeda izmakla.

-Sve ok, sve ok – poručila je po malo iznervirano u videu u kom posle finala jede picu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zejna (@zejnaofficial)

Nakon toga Zejna je podelila snimak iz green room-a, gde njene kolege uglas pevaju „Rumbu“.

-Hvala vam, volim vas! Nek živi Rumba – poručila je Zejna, a ubrzo zatim šerovala snimak iz finala gde svi u bekstejdžu đuskaju uz njen hit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zejna (@zejnaofficial)

-Ako kolege ovako reaguju na pesmu, onda je stručni žiri podbacio. S obzirom da su pesme stručnog žirija generalno balade, shvatiću glasanje kao nerazmevanje ovog stila muzike– poručila je Zejna.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, uoči finala Zejna je završila na infuziji, a zatim se osvrnula na negativne komentare kojih je nakon polufinala bilo mnogo.

-Ja se svima obraćam ljudski, da ne okrećemo na patetiku. Našla sam put da shvate moju poentu da treba što više da pričamo o tome. Mene to ne dotiče. Nema svrhe raspravljati se, ali ima svrhe podržati one koji dele moje mišljenje. Svi su me podržali, Biljana Srbljanović, Marija Šerifović- izjavila je pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading