ZAVIRITE U DOM ANASTASIJE I GUDELJA Ovo je luskuzna vila u Španiji u kojoj Ražnatovićeva uživa sa fudbalerom (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Anastasija obilazi znamenitosti Španije, ide na utakmice, ide u šoping, uživa na suncu, odmara, meditira pored bazena u dvorištu Nemanjine kuće. 

Sada je pokazala i kako izgleda deo vile gde Gudelj živi, a gde će se i sama verovatno uskoro preseliti, pa je fotografisala deo dvorišta koje je sređeno samo za uživanje. Privatnost je maksimalno zagarantovana, jer je dvorište okovano visokom betonskom ogradom. 

Inače, Nemanja često zaigra fudbal u dvorištu kuće u Sevilji, provodi slobodne trenutke sa porodicom, ali kako se čini sve više i sa Anastasijom

Inače, ovo je jedan od najzelenijih delova grada gde živi fudbaler, pa je i sama kuća ušuškana u brojnom zelenilu koje krasi belu trospratnu kuću.

Podsetimo,Ceca Ražnatović nedavno je govorila o Anastasijinoj vezi. Ona je rekla da joj ćerka nedostaje jer je retko u Srbiji.

-  Lagala bih kada bih rekla da mi nije teško što je u drugoj zemlji. Fali mi! Ali sve joj je oprošteno jer je izabrala odličnu destinaciju, a ponajviše mi se sviđa kakvog je momčinu srela. Nemanja je sjajan dečko! Veoma su srećni, uživaju u ljubavi. Cela naša porodica ih podržava. Želimo im sve najlepše - poručila je Ceca.

PESMA NOSI JAKU PORUKU Momci iz grupe "Duo Grand" oduševili javnost, a evo šta poručuju

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading