NAKON ŠTO NIJE PROŠAO U FINALE OGLASIO SE SAVO PEROVIĆ "Nepravde uvek ima i biće ali padanja nema"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

 

Savo Perović nije uspeo da se sa pesmom „Presidente“ plasira u veliko finale „Pesme za Evroviziju“, mada je važio za jednog od favorita.

Pevač se i sam uverio da broj pregleda na Jutjubu, kao i maestralan nastup nisu garancija za uspeh u polufinalu, a nakon što su mediji preneli da je ljut na žiri što nije glasao za njega, oglasio se na Instagramu.

On je objavio fotografije iz polufinala i istakao da je sebe na „Pesmi za Evroviziju“ pobedio.

-Nikog ne pitam, samo uzimam i nastavljam dalje! Hvala na ovolikoj podršci koju mi šaljete, ja sam sebe pobedio! I mogu da kažem da me konačno osećate i doživljavate, to je moja pobeda sada! Bukvalno ovim more porukama kojim ste me zatrpali, znam da radim jako dobre stvari! Nepravde uvek ima i biće ali padanja nema- istakao je Savo na Instagramu.

NAKON ŠTO NIJE PROŠAO U FINALE OGLASIO SE SAVO PEROVIĆ

Printscreen

 

Pevač uoči samog nastupa bio veoma uzbuđen, pa je otkrio da je mesecima pripremao svaki detalj za festival.

On za ovu priliku odabrao narandžasti kombinezon koji je raskopčao, pa su u prvom planu bile njegove gole grudi, dok je preko lica nosio masku koja je stigla iz Londona.

-Marija Vitez je sve ovo kreirala i sprovela u delo. Osećam se moćno, maska je specijalno stigla iz Londona od dečka koji radi i za Madonu. Inače, maska predstavlja malog đavola, vrlo je lagana, kod mene se sve lako skida – rekao je Savo.

"U TARINIM OČIMA SAM VIDELA STRAH I NEPOVERENJE" Ana Nikolić ogolila dušu, otkrila da joj je Emina Jahović predložila kliniku: Želela sam da uništim sebe!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading